- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Evet adım adım sindire sindireYap görelim artık ama ağırdan aceleye gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet adım adım sindire sindireYap görelim artık ama ağırdan aceleye gerek yok
Slow motionEvet adım adım sindire sindire
Sunum çok önemliEvet adım adım sindire sindire
Türk filmlerinde ormanda ağaçtan ağaca koşan ana karakter gibi aheste ahesteSlow motion
Her gün 1 malzemeyi hazır et,sindire sindireTürk filmlerinde ormanda ağaçtan ağaca koşan ana karakter gibi aheste aheste
Ben aslında Poğaçamı bu polimer kilden yapsam dışına da vernik sürerim sıfır risk yani pişti mi yandı mı derdi yok nasıl fikirSunum çok önemli
Ama cidden öyle oldu geçen un aldım mesela. Aceleye gerek yok yarın da margarin alırım yavaş yavaş malzemeler toplanırHer gün 1 malzemeyi hazır et,sindire sindire
Son katılım tarihini de kaçırma yavaş yavaş derkenAma cidden öyle oldu geçen un aldım mesela. Aceleye gerek yok yarın da margarin alırım yavaş yavaş malzemeler toplanır
Ne kadar çok uyursam o kadar çabuk geçer hemen 10 Ekim olur diyor ay yoksa 11 Ekim miydi şaka bi yana unuttum haUyudun mu iki gözümün çiçeği Kukrim
Çok üzüldün değilmiEvva da dayanamamış yapmış bugün ama yanmış talihsizlik işte
Olsun mühim olan niyet geç kalırsam canım sağ olsun 23 sondu sanki aklımda o aklımdaSon katılım tarihini de kaçırma yavaş yavaş derken
23 Ekim son gün olması lazım:)Ne kadar çok uyursam o kadar çabuk geçer hemen 10 Ekim olur diyor ay yoksa 11 Ekim miydi şaka bi yana unuttum ha
Senin tarife uymaz farklı beklentilerim varBen aslında Poğaçamı bu polimer kilden yapsam dışına da vernik sürerim sıfır risk yani pişti mi yandı mı derdi yok nasıl fikir
Canın sağolsun tabii ama kaçırma yine deOlsun mühim olan niyet geç kalırsam canım sağ olsun 23 sondu sanki aklımda o aklımda
Demek yaktınÇok üzüldün değilmi
Zor teselli ettik biz deEvet abla yaktım derdimi WunderLost anlattım oda çok üzüldü kıyamam üzme kendini dedi
Nasıl hemde daha yeni Doktor Hanım ın yanından geliyorum(Dizideki adı neyse Binnur un herkes doktor hanım diyor)Çok üzüldün değilmi