- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Aynen sen kaç derecede yakıcan ne zaman geliyorBu sene yanık poğaça moda zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sen kaç derecede yakıcan ne zaman geliyorBu sene yanık poğaça moda zaten
Abla bide oluyormuşSiyah poğaça en sevdiğim
Yakacak başka poğaça yaparızOnu ben yaptım oluyor sıkıntı olmuyor:)Abla bide oluyormuş
dereceye gerek yok. fırını son derecesine getir yat. o sabaha kadar anca pişerAynen sen kaç derecede yakıcan ne zaman geliyor
Allah'ım kıskanma gel sende minnnak fayeeemyok yok börtü böcek
Yoklugumu hisseden arada çıkıo demekS Sabr-Sukur-Dua nerelerdee yaa
Aynen alisacak insallah:)Düzelir inşaallah canım:)
Senin yokluğunu hissediyordur sen gitmeden uyanıyordur:)
İyi canım bizimde çocukların canlı dersler,ödevler gün geçip gidiyor.Kk ya bile zor giriyorum telefonum,pc hep dolu:)
Yakacak başka poğaça yaparızOnu ben yaptım oluyor sıkıntı olmuyor:)
Allah'ım kıskanma gel sende minnnak fayeeem
Kontrol olması iyi aslında hepiniz açısından:)Aynen alisacak insallah:)
Herkesin derdi canli dersler valla zor okullar acilsa daha iyiydi. Bizede bugun sirkette zorunlu covid testi yaptılar sinir oldum mecbur yaptirdim insallah surekli yapmazlar abartildigi kadar kotu degilmis ama onu dicektim :)
İyi akşamlar nerelerdesinIyi aksamlar herkese
Gidip tariflere goz atayim bari
Ne bileyim durduk yere ne gerek vardi. Neyse ben bayildim gozlerim kapaniyor size iyi geceler görüşürüz:)Kontrol olması iyi aslında hepiniz açısından:)
Evet ya çok zor değil:)
Aynen güzelBence seçimi güzel.
Ne zaman yapacaksın :)
Hayırlı gecelerNe bileyim durduk yere ne gerek vardi. Neyse ben bayildim gozlerim kapaniyor size iyi geceler görüşürüz:)
Sen öylemi yapıyon yazık enişte beye ne çekiyorsa senden pühhh eşine yanık poğaça yedirmeyende ne biliymdereceye gerek yok. fırını son derecesine getir yat. o sabaha kadar anca pişer
Bu aralar coronayi unutup gezmeye verdik kendimizi, bunalmistik artik evde iyi olduİyi akşamlar nerelerdesin
Önümüzdeki hafta yapacagım kısmetse. Sunum düşünüyorum, nasıl yapsam da ortalığı talan etsem diyeAynen güzel
Peki sen ne zaman yapacaksın
hee hele bi kol böreği yapıyorum kıymalı. pişince sim siyah anakonda yılani gibi oluyorSen öylemi yapıyon yazık enişte beye ne çekiyorsa senden pühhh eşine yanık poğaça yedirmeyende ne biliym