Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.428 294.879 698 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.281 Ozlemesra .!.: @Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Diş için Habibte 'nın kızı gidecekmiş canım
Ozlemesra .!.: @Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Diş için Habibte 'nın kızı gidecekmiş canım
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.282 Nevreste .!.: Kadının oğlu covid olmuş.Ama farketmemişler sonra bir hastalığa yakalanmış.İsimlerine baktım:)Evet olabiliyormuş:) 9 Yaş altıymış ama bilemedim:) Genişletmek için tıkla... Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatça
Nevreste .!.: Kadının oğlu covid olmuş.Ama farketmemişler sonra bir hastalığa yakalanmış.İsimlerine baktım:)Evet olabiliyormuş:) 9 Yaş altıymış ama bilemedim:) Genişletmek için tıkla... Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatça
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.283 kukrim27 .!.: Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatça Genişletmek için tıkla... Amin inşaallah:)
kukrim27 .!.: Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatça Genişletmek için tıkla... Amin inşaallah:)
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.428 294.879 698 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.284 kukrim27 .!.: Yalan Dünya'nın yalancı insanları ahretligim Genişletmek için tıkla... Benim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun?
kukrim27 .!.: Yalan Dünya'nın yalancı insanları ahretligim Genişletmek için tıkla... Benim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun?
WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 24 Mart 2020 9.926 35.710 498 32 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.285 kukrim27 .!.: Canım sıkkın,bugün de çok yoğundu bilmiyorum çok bunaldım Genişletmek için tıkla... Aaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayol
kukrim27 .!.: Canım sıkkın,bugün de çok yoğundu bilmiyorum çok bunaldım Genişletmek için tıkla... Aaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayol
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.286 Ozlemesra .!.: Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. sen de sanki dün midenden mi rahatsızdın iyi misin bugün(uyduruyor da olabilirim) Genişletmek için tıkla... Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum
Ozlemesra .!.: Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. sen de sanki dün midenden mi rahatsızdın iyi misin bugün(uyduruyor da olabilirim) Genişletmek için tıkla... Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.287 Jenna16 .!.: Benim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun? Genişletmek için tıkla... Malesef ,artık takmam inşallah
Jenna16 .!.: Benim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun? Genişletmek için tıkla... Malesef ,artık takmam inşallah
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.428 294.879 698 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.288 Blue_Perii .!.: Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla... Hep kem gözlüler yüzünden
Blue_Perii .!.: Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla... Hep kem gözlüler yüzünden
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.428 294.879 698 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.289 kukrim27 .!.: Malesef ,artık takmam inşallah Genişletmek için tıkla... Takma tabii ahretligim
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.290 Ozlemesra .!.: Aaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayol Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sen öyle diyorsan bir yemek yiyeyim kendime geleyim
Ozlemesra .!.: Aaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayol Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sen öyle diyorsan bir yemek yiyeyim kendime geleyim
WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 24 Mart 2020 9.926 35.710 498 32 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.291 Gulumse25 .!.: Kızım bugün daha iyi teyzesi şükür dişçiye gidecek olan ben değildim canım bizim ayak kırık Genişletmek için tıkla... Ayy iyi sevindim kizin için. Valla maaşallah bu ara herkese nazar olmuş sanki bi dişçi olayı da hatırlıyorum ama sen değilmişsin kusura bakma
Gulumse25 .!.: Kızım bugün daha iyi teyzesi şükür dişçiye gidecek olan ben değildim canım bizim ayak kırık Genişletmek için tıkla... Ayy iyi sevindim kizin için. Valla maaşallah bu ara herkese nazar olmuş sanki bi dişçi olayı da hatırlıyorum ama sen değilmişsin kusura bakma
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.292 Ozlemesra .!.: @Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Hah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime
Ozlemesra .!.: @Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Hah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.293 Blue_Perii .!.: Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kuzum
Blue_Perii .!.: Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun kuzum
WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 24 Mart 2020 9.926 35.710 498 32 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.294 kukrim27 .!.: Tamam o zaman sen öyle diyorsan bir yemek yiyeyim kendime geleyim Genişletmek için tıkla... Bi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçer
kukrim27 .!.: Tamam o zaman sen öyle diyorsan bir yemek yiyeyim kendime geleyim Genişletmek için tıkla... Bi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçer
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.295 Ozlemesra .!.: Bi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçer Genişletmek için tıkla... Doğru söze ne denir
Ozlemesra .!.: Bi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçer Genişletmek için tıkla... Doğru söze ne denir
WunderLostWunderLost hesabı doğrulanmış üye. Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 24 Mart 2020 9.926 35.710 498 32 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.296 Blue_Perii .!.: Hah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime Genişletmek için tıkla... Tamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi mi
Blue_Perii .!.: Hah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime Genişletmek için tıkla... Tamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi mi
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.297 Jenna16 .!.: Hep kem gözlüler yüzünden Genişletmek için tıkla... Kız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikce gözü olanın gözü çıksın
Jenna16 .!.: Hep kem gözlüler yüzünden Genişletmek için tıkla... Kız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikce gözü olanın gözü çıksın
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.298 kukrim27 .!.: Geçmiş olsun kuzum Genişletmek için tıkla... Sağol balkupummm
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.428 294.879 698 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.299 Blue_Perii .!.: Kız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikce gözü olanın gözü çıksın⚒⚔⛏ Genişletmek için tıkla... Amin,oyacağım ben o gozleri ama,bakalım ne zaman
Blue_Perii .!.: Kız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikce gözü olanın gözü çıksın⚒⚔⛏ Genişletmek için tıkla... Amin,oyacağım ben o gozleri ama,bakalım ne zaman
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 6 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.300 Ozlemesra .!.: Tamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi mi Genişletmek için tıkla... Yok kuzum randevu almaya calisti bugün eşim olmamış sanırım randevusuzda bakiyorlar ,eşim işyerinden izin alacak goturcez bakarlarsa artık insallah
Ozlemesra .!.: Tamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi mi Genişletmek için tıkla... Yok kuzum randevu almaya calisti bugün eşim olmamış sanırım randevusuzda bakiyorlar ,eşim işyerinden izin alacak goturcez bakarlarsa artık insallah