• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
yok canım ne özeli :)
benim memede kitle çıktı,büyük ihtimal iyi huylu ,takipte olalım dedi dr.
eşim kramp krizi yaşadı ama öyle böyle değil,saatlerce farklı yerlerde,o biraz korkuttu beni ama iğne yapınca geçti çok şükür.
kız da pazar günü piknikte ayağını burktu.
Bu ay sefer ayı... Bol bol oku ve sadaka verin mutlaka.. çok geçmiş olsun 😊

yok canım ne özeli :)
benim memede kitle çıktı,büyük ihtimal iyi huylu ,takipte olalım dedi dr.
eşim kramp krizi yaşadı ama öyle böyle değil,saatlerce farklı yerlerde,o biraz korkuttu beni ama iğne yapınca geçti çok şükür.
kız da pazar günü piknikte ayağını burktu.
Ayy abla çok geçmiş olsunya ☹️ nasılsınız simdi

Çok ihmal etme kafanda kalacağına yaptır gitsin zaten bir şey yoktur Allah 'ın izniyle 🤗
Oyle oylede yeni ise basladigim zamana denk geldi ya simdi izin almak istemiyorum hafta sonuna ayarlamam gerekicek ondan kaldi

Sen kilolu değilsin ki geçen profil yapmıştın ya kısa süre orda gayet iyisin yani. Kilolu değilim balikesirliyim karikatürü geldi aklıma:KK70:
Herkes öyle diyor ama benimkiler her metre kareye 2 kilo düşmüş ondandır :KK70:

Şükür ben iyiyim ya şükür anlık sıkıntı yok ailemle ilgili güzel haberler almaya devam ediyoruz onun mutluluğu var işte şükür canım :KK68: sen nasılsın
Nasıl haberler bunlar özel değilse :KK9: :21:

Nasıl haberler bunlar özel değilse :KK9: :21:
Ulu orta yazdım zaten canım sıkıntı değil Ablam 14 yıldır bebek istiyorlardi...hala olsum derken birde teyze oluyorum :rolleyes: tüp bebek tuttu şükür :dua:

Back