- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Arkandayım parmak atalım gojlerine gojlerineAmin,oyacağım ben o gozleri ama,bakalım ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkandayım parmak atalım gojlerine gojlerineAmin,oyacağım ben o gozleri ama,bakalım ne zaman
İyiyim canım. Sen nasılsınC A N O canım nasılsınn sen bi kontrole gidecektin sanki ihmal etmiyorsun değil mi onu
Atalım atalımArkandayım parmak atalım gojlerine gojlerine
Ahanda beleeee fildir fildir dönsün yuvalarında gozleriAtalım atalım
Aynen öyleAhanda beleeee fildir fildir dönsün yuvalarında gozleri
Bu ay sefer ayı... Bol bol oku ve sadaka verin mutlaka.. çok geçmiş olsunyok canım ne özeli :)
benim memede kitle çıktı,büyük ihtimal iyi huylu ,takipte olalım dedi dr.
eşim kramp krizi yaşadı ama öyle böyle değil,saatlerce farklı yerlerde,o biraz korkuttu beni ama iğne yapınca geçti çok şükür.
kız da pazar günü piknikte ayağını burktu.
Ayy abla çok geçmiş olsunya nasılsınız simdiyok canım ne özeli :)
benim memede kitle çıktı,büyük ihtimal iyi huylu ,takipte olalım dedi dr.
eşim kramp krizi yaşadı ama öyle böyle değil,saatlerce farklı yerlerde,o biraz korkuttu beni ama iğne yapınca geçti çok şükür.
kız da pazar günü piknikte ayağını burktu.
Oyle oylede yeni ise basladigim zamana denk geldi ya simdi izin almak istemiyorum hafta sonuna ayarlamam gerekicek ondan kaldiÇok ihmal etme kafanda kalacağına yaptır gitsin zaten bir şey yoktur Allah 'ın izniyle
İşte sıkıntı bende nerde sağlıklı bişey orda ben yokBrokoli de olur, enginar, kereviz, avokado işte entel bi şeyler haşla ye diyetteymiş gibi çek pampa
Galiba bende ondan kilo aldım yoksa ağzıma lokma sürmemBen düşünsem bile şişkinlik hissediyorum,yemeyi bosver
Arada ye ama maksat vücuda girsin sebzeİşte sıkıntı bende nerde sağlıklı bişey orda ben yok
Herkes öyle diyor ama benimkiler her metre kareye 2 kilo düşmüş ondandırSen kilolu değilsin ki geçen profil yapmıştın ya kısa süre orda gayet iyisin yani. Kilolu değilim balikesirliyim karikatürü geldi aklıma
Salata türü hergün tüketirim ama karnıbahar bırokoli falan çok uzağım malesefArada ye ama maksat vücuda girsin sebze
Kesin kesinGaliba bende ondan kilo aldım yoksa ağzıma lokma sürmem
Şükür ben iyiyim ya şükür anlık sıkıntı yok ailemle ilgili güzel haberler almaya devam ediyoruz onun mutluluğu var işte şükür canım sen nasılsınTenceresiz kaldim anne sen nasılsın sende bi şey yoktu dimi.
Nasıl haberler bunlar özel değilseŞükür ben iyiyim ya şükür anlık sıkıntı yok ailemle ilgili güzel haberler almaya devam ediyoruz onun mutluluğu var işte şükür canım sen nasılsın
Ulu orta yazdım zaten canım sıkıntı değil Ablam 14 yıldır bebek istiyorlardi...hala olsum derken birde teyze oluyorum tüp bebek tuttu şükürNasıl haberler bunlar özel değilse