- 24 Eylül 2018
- 98.740
- 295.426
- 698
Diş için Habibte 'nın kızı gidecekmiş canım@Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diş için Habibte 'nın kızı gidecekmiş canım@Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum![]()
Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatçaKadının oğlu covid olmuş.Ama farketmemişler sonra bir hastalığa yakalanmış.İsimlerine baktım:)Evet olabiliyormuş:)
9 Yaş altıymış ama bilemedim:)
Amin inşaallah:)Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatça![]()
Benim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun?Yalan Dünya'nın yalancı insanları ahretligim![]()
Aaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayolCanım sıkkın,bugün de çok yoğundu bilmiyorum çok bunaldım![]()
Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum
Malesef ,artık takmam inşallahBenim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun?![]()
Hep kem gözlüler yüzündenBı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum![]()
Takma tabii ahretligimMalesef ,artık takmam inşallah![]()
Tamam o zaman sen öyle diyorsanAaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayol![]()
Ayy iyi sevindim kizin için. Valla maaşallah bu ara herkese nazar olmuş sanki bi dişçi olayı da hatırlıyorum ama sen değilmişsin kusura bakmaKızım bugün daha iyi teyzesi şükür dişçiye gidecek olan ben değildim canım bizim ayak kırık![]()
Hah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime@Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum![]()
Geçmiş olsun kuzumBı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum![]()
Bi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçerTamam o zaman sen öyle diyorsanbir yemek yiyeyim kendime geleyim
![]()
Doğru söze ne denirBi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçer![]()
Tamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi miHah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime![]()
Kız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikceHep kem gözlüler yüzünden![]()
Amin,oyacağım ben o gozleri ama,bakalım ne zamanKız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikcegözü olanın gözü çıksın⚒⚔⛏
![]()
Yok kuzum randevu almaya calisti bugün eşim olmamış sanırım randevusuzda bakiyorlar ,eşim işyerinden izin alacak goturcez bakarlarsa artık insallahTamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi mi![]()