- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Diş için Habibte 'nın kızı gidecekmiş canım@Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş için Habibte 'nın kızı gidecekmiş canım@Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum
Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatçaKadının oğlu covid olmuş.Ama farketmemişler sonra bir hastalığa yakalanmış.İsimlerine baktım:)Evet olabiliyormuş:)
9 Yaş altıymış ama bilemedim:)
Amin inşaallah:)Oy oy bitsin gitsin inşallah normale dönelim rahatça
Benim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun?Yalan Dünya'nın yalancı insanları ahretligim
Aaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayolCanım sıkkın,bugün de çok yoğundu bilmiyorum çok bunaldım
Bı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorumBlue_Peri sen de sanki dün midenden mi rahatsızdın iyi misin bugün(uyduruyor da olabilirim)
Malesef ,artık takmam inşallahBenim hassas kelebeğim,hala şaşırıyor musun?
Hep kem gözlüler yüzündenBı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum
Takma tabii ahretligimMalesef ,artık takmam inşallah
Tamam o zaman sen öyle diyorsan bir yemek yiyeyim kendime geleyimAaa litfeeenn kendine gel sen doğum günü kızısın şu an bu çizgiyi bozmaa kimseye de izin verme bosveeer ne sıkıyorsun canını ayol
Ayy iyi sevindim kizin için. Valla maaşallah bu ara herkese nazar olmuş sanki bi dişçi olayı da hatırlıyorum ama sen değilmişsin kusura bakmaKızım bugün daha iyi teyzesi şükür dişçiye gidecek olan ben değildim canım bizim ayak kırık
Hah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime@Gulumse25 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum
Geçmiş olsun kuzumBı önceki gün baş donmem vardida burda dedimmi hatirlamiyorum
Bi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçerTamam o zaman sen öyle diyorsan bir yemek yiyeyim kendime geleyim
Doğru söze ne denirBi daha mı geleceğiz ayol amaaaannn her şey geçer
Tamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi miHah bak kızını dişçiye götürecek olan bendim bu mesajını alayım uzerime
Kız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikce gözü olanın gözü çıksınHep kem gözlüler yüzünden
Sağol balkupummmGeçmiş olsun kuzum
Amin,oyacağım ben o gozleri ama,bakalım ne zamanKız valla bak bi kara buluttur donuyo başımızda topikce gözü olanın gözü çıksın⚒⚔⛏
Yok kuzum randevu almaya calisti bugün eşim olmamış sanırım randevusuzda bakiyorlar ,eşim işyerinden izin alacak goturcez bakarlarsa artık insallahTamam yerine ulaştı mesajım nasıl oldu götürdün mü iyi mi