- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Güzel tariflerinden bu ay mahrum kaldık@Sabr-Sukur-Dua nerelerdee yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel tariflerinden bu ay mahrum kaldık@Sabr-Sukur-Dua nerelerdee yaa
Sağol canım benimİyi seyirler güzelciğim Nevreste
Allahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorumOlsun,o da bir şey
Brokoli de olur, enginar, kereviz, avokado işte entel bi şeyler haşla ye diyetteymiş gibi çek pampaÇözermi diyorsun ama ben karnıbahar yimem
Biz su içsek yarıyorAllahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorum
Sen de sağol canımSağol canım benim
enginar ve kerevizBrokoli de olur, enginar, kereviz, avokado işte entel bi şeyler haşla ye diyetteymiş gibi çek pampa
Sen kilolu değilsin ki geçen profil yapmıştın ya kısa süre orda gayet iyisin yani. Kilolu değilim balikesirliyim karikatürü geldi aklımaAllahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorum
Ben düşünsem bile şişkinlik hissediyorum,yemeyi bosverAllahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorum
Hiç yemedim denemek istiyorum eşim sebze düşmanı kendime de yapmaya üşeniyorumenginar ve kereviz
en son benimle kuş dili konuşuyorduKukrim nerelerde göremedim
Sen kilolu değilsin ki geçen profil yapmıştın ya kısa süre orda gayet iyisin yani. Kilolu değilim balikesirliyim karikatürü geldi aklıma
Doğum günü için hazırlanıyordurKukrim nerelerde göremedim
brokoli vs severimde enginar ve kereviz ciksHiç yemedim denemek istiyorum eşim sebze düşmanı kendime de yapmaya üşeniyorum
Dilini sevsinleren son benimle kuş dili konuşuyordu
Ayyy evet olabilir:)Doğum günü için hazırlanıyordur
Şimdi benimle konusuyoren son benimle kuş dili konuşuyordu
Deliricem nevos su hastalık bitsin okullar açılsınKukrim nerelerde göremedim
Sagol canim evet basladim :) ya bir doktora sordum gogus uktrasonu cektir dedi ama daha yaptirmadim bilmiyorum nezaman yaptiricamDahliadivin Sen nasılsın sen de mamografi için gidecektin sanki ihmal etmiyorsun değil mi işe de başladın hayırlı olsun