Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim
Allahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorumOlsun,o da bir şey![]()
Brokoli de olur, enginar, kereviz, avokado işte entel bi şeyler haşla ye diyetteymiş gibi çek pampaÇözermi diyorsun ama ben karnıbahar yimem![]()
Biz su içsek yarıyorAllahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorum![]()
enginar ve kerevizBrokoli de olur, enginar, kereviz, avokado işte entel bi şeyler haşla ye diyetteymiş gibi çek pampa![]()
Sen kilolu değilsin ki geçen profil yapmıştın ya kısa süre orda gayet iyisin yani. Kilolu değilim balikesirliyim karikatürü geldi aklımaAllahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorum![]()
Ben düşünsem bile şişkinlik hissediyorum,yemeyi bosverAllahım ya benim eşin ailesi komple yiyip kilo almayanlardan bazen çok imreniyorum![]()
Hiç yemedim denemek istiyorum eşim sebze düşmanı kendime de yapmaya üşeniyorumenginar ve kereviz![]()
en son benimle kuş dili konuşuyordu
Sen kilolu değilsin ki geçen profil yapmıştın ya kısa süre orda gayet iyisin yani. Kilolu değilim balikesirliyim karikatürü geldi aklıma![]()
brokoli vs severimde enginar ve kereviz ciksHiç yemedim denemek istiyorum eşim sebze düşmanı kendime de yapmaya üşeniyorum![]()
Dilini sevsinleren son benimle kuş dili konuşuyordu![]()
Ayyy evet olabilir:)Doğum günü için hazırlanıyordur![]()
Şimdi benimle konusuyoren son benimle kuş dili konuşuyordu![]()
Deliricem nevos
Sagol canim evet basladim :) ya bir doktora sordum gogus uktrasonu cektir dedi ama daha yaptirmadim bilmiyorum nezaman yaptiricamDahliadivin Sen nasılsın sen de mamografi için gidecektin sanki ihmal etmiyorsun değil mi işe de başladın hayırlı olsun
![]()