- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Az kaldı hep beraber delireceğizDeliricem nevos su hastalık bitsin okullar açılsın
Açıyorlarmış 5 leride az kalmış gönderecek misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı hep beraber delireceğizDeliricem nevos su hastalık bitsin okullar açılsın
Çok ihmal etme kafanda kalacağına yaptır gitsin zaten bir şey yoktur Allah 'ın izniyleSagol canim evet basladim :) ya bir doktora sordum gogus uktrasonu cektir dedi ama daha yaptirmadim bilmiyorum nezaman yaptiricam
KalbimdeKukrim nerelerde göremedim
Bilmiyorum vallahi böyle çok zorAz kaldı hep beraber delireceğiz
Açıyorlarmış 5 leride az kalmış gönderecek misin?
Geçmiş olsunSagol canim evet basladim :) ya bir doktora sordum gogus uktrasonu cektir dedi ama daha yaptirmadim bilmiyorum nezaman yaptiricam
Ahh ahh yürürüm yolları hevesim yok artikDoğum günü için hazırlanıyordur
Ben gönderirim dedim sonra dün facede bir şey gördüm aklım karıştıBilmiyorum vallahi böyle çok zor
O niyeAhh ahh yürürüm yolları hevesim yok artik
Ne gördün bende kızı baslatsam mi diye düşünüyordumBen gönderirim dedim sonra dün facede bir şey gördüm aklım karıştı
Niçin amaaAhh ahh yürürüm yolları hevesim yok artik
Kaçırdılar hevesimiO niye
Taştan yumuşak herşeyine yiyon
Canım sıkkın,bugün de çok yoğundu bilmiyorum çok bunaldımNiçin amaa
Kim kuzum ya?Kaçırdılar hevesimi
Kalbimde
Kızım bugün daha iyi teyzesi şükür dişçiye gidecek olan ben değildim canım bizim ayak kırıkGulumse24 sen nasılsın kızın iyi mi dişçiye gidecek olan sen miydin ya öyle bi şey hatırlıyorum
Kadının oğlu covid olmuş.Ama farketmemişler sonra bir hastalığa yakalanmış.İsimlerine baktım:)Evet olabiliyormuş:)Ne gördün bende kızı baslatsam mi diye düşünüyordum
Yalan Dünya'nın yalancı insanları ahretligimKim kuzum ya?