Herkes yapamıyacak adaletli olalım.Kimseyi zorlamayalım. Onu ramazanda yapsınlarNevoş sarma, dolma olmayacak yazmışsın, bizi yormak mı istemedin?Ya KK üyeleri kimse sarma yapmamış derse
Senden deSağ ol canım benim Allah razı olsun
Ben kırmızı yaparım beyaz sizin olsunBeyaz kısır benim
Evet iyi oy aldı12 yıldır katılıyorum ben hala aynı duygularla yapıyorumO sadece sende yok genel olarak hepimiz öyleyiz
Ben aslında bu ay tavuk çorbası yapacaktım.deynepnaz ın sunuma benzer bir sunum planladım. Sonra yayla boşta kaldı. Hasta oldum ve aniden fikir değiştirip yayla yaptım.Hiç birinci olma isteğim yok, o havada yok Vallahi buna rağmen iyi oy aldım.
Bazen doğaçlama takılmak lazım. Relaks
Peki kek serbest mi? Daha önce soslu kek kabul etmemiştin?Herkes yapamıyacak adaletli olalım.Kimseyi zorlamayalım. Onu ramazanda yapsınlarHerkes beyaz kısır yapsın
Hem beyaz daha güzelBen kırmızı yaparım beyaz sizin olsun
Gayet iyi gidiyorsun. İki defa birinci oldun. Bu zaten bunun kanıtıEvet iyi oy aldıBir kere katılınca hep katılmak istiyorsun orası ayrı tabi sadece hani özenli olsun güzel olsun istiyorum dediklerini yapcam canım iyi ki varsın
Çok pastaya benzemeden krema, sos kullanabilirsiniz. Chesecake gibi, yaş pasta gibi olmasın.Peki kek serbest mi? Daha önce soslu kek kabul etmemiştin?
Sizin olsunHem beyaz daha güzel
1 Yıl olduGayet iyi gidiyorsun. İki defa birinci oldun. Bu zaten bunun kanıtıBirde sen geleli daha çok olmadı
Çok iyi gidiyorsun1 Yıl olduama Ramazana katilmamistim bide yazın bir kaç ay olmadı .sanırım 7 kere falan oldu
İnşallah canımÇok iyi gidiyorsunBir yıl sonra daha iyi olacak
İnşallah canım benimİnşallah canımherkes kazansın istiyorum gerçekten bunu gönülden istiyorum
Öyle canım nasip kiminse onu bulurİnşallah canım benim
Bakalım bu ay kimin nasibi var
Yok canım tutmadın ben seni tuttumÖyle canım nasip kiminse onu bulur
Nevoş gece gece çok tuttum
Ben de gececiyimYok canım tutmadın ben seni tuttumBen gececiyim zaten dolanıyorum Eşim görevde
Uykum olsa bile direniyorumBen de gececiyim
İkizler hepsi mi böyleUykum olsa bile direniyorum
Geneli böyleİkizler hepsi mi böyleben daha kahve içecem
Geceler güzel ne yapalımGeneli böyleAbim de ikizler oda öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?