• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
ortada kullanacağım tabakları düşünüyorum🙈 aslında birincilik değil de güzel özenli olmasını istiyorum 🙈
İnanır mısın benim de yok☺️
Benim mutfak komple ve vitrinde olanların büyük kısmı kırıldı. Mutfakta kullandıklarım hep tek tek, sunum tabağı falan pek kalmamış. Keramika tabaklarım var 3-5 kalmış ama ortaya yok. Ama uyduracağım bir şey, hem üstü dolacak altı görünmez😁Yani takım olan yok ama teker teker olanlardan kombin yapacağım😁

Biraz rahat olun her şeyi kendinize dert etmeyin🥰Ne zaman konuşmak isterseniz ben hep buradayım 🥰
Bak ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. e ömrümü yiyor. Sende onun ve benim ömrümü yiyebilirsin.🤣 Gazlamak derseniz her konuda buradayım. 💪
Canım benim Allah razı olsun❤️ valla bazen tarif için sana yazıyorum ya bir iki değiştirdikten sonra kendi kendime diyorumki yeter daha fazla rahatsız etme , yorma diyorum 🙈

İnanır mısın benim de yok☺️
Benim mutfak komple ve vitrinde olanların büyük kısmı kırıldı. Mutfakta kullandıklarım hep tek tek, sunum tabağı falan pek kalmamış. Keramika tabaklarım var 3-5 kalmış ama ortaya yok. Ama uyduracağım bir şey, hem üstü dolacak altı görünmez😁Yani takım olan yok ama teker teker olanlardan kombin yapacağım😁
Ben de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruz🙈 mesajların iyi geldi❤️

Ben de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruz🙈 mesajların iyi geldi❤️
Takma canım olduğu kadar 🥰Bilmiyorum burası bana iyi geliyor. Tarif hazırlamak ayrı güzel geliyor. Hastanede bile hep buradaydım🤣
Bir şeyler uydururuz🤗Belki en güzelini biz yaparız🥰💪
Hepimizin şartları eşit değil yapacak bir şey yok 🤗😁

Takma canım olduğu kadar 🥰Bilmiyorum burası bana iyi geliyor. Tarif hazırlamak ayrı güzel geliyor. Hastanede bile hep buradaydım🤣
Bir şeyler uydururuz🤗Belki en güzelini biz yaparız🥰💪
Hepimizin şartları eşit değil yapacak bir şey yok 🤗😁
Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz 😁

Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz 😁
12 yıldır katılıyorum ben hala aynı duygularla yapıyorum 🤗🥰O sadece sende yok genel olarak hepimiz öyleyiz🤗🥰
Ben aslında bu ay tavuk çorbası yapacaktım. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın sunuma benzer bir sunum planladım. Sonra yayla boşta kaldı. Hasta oldum ve aniden fikir değiştirip yayla yaptım.Hiç birinci olma isteğim yok, o havada yok🤣Vallahi buna rağmen iyi oy aldım.
Bazen doğaçlama takılmak lazım. Relaks😁

Back
X