- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
Tekirdağlı akrabalar biraz geç kaldılar galibaOylama kapanınca gelmeleri biraz üzdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekirdağlı akrabalar biraz geç kaldılar galibaOylama kapanınca gelmeleri biraz üzdü
İyi akşamlar
Rica ederim çok güzel olmuştu ellerine sağlık olsunTarifime(Kelle Paça Çorbası) oy verdiğiniz için teşekkür ederim.
@Kazen
@isabel
HanimKelesimiGetir
@AzRASILAM
@lacey
@flamenko
@bulca
@White Mocha
@Led_BiR_Vele_DisTiri
@Bibibella
@_tiffany_
@Melisande
@prenses_01
@Blue_Black
@Gameking
pearlshine
@zerenteacher
@ulasimiz
@isabel
@Fistiklicikileta
@icefrezya
@pepperony
@Evelynn
@antisiyete
@seda3593
@Cui Bono
@HALLEYS
@sandriyon
deynepnaz deynepnaz
@hati hati
@milas1625
@chamallows
@remisyon
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@Cereser
@canparcamugurum
@GeminiWoman
@Less-is-More
@La vie en Rosee
@Andyou
@-MatiiLdaa-
@mucizem oldun
@Helen88
@Ingrid Kannerman
@Bortecineee
@Kpnrrch
@alsem
@Canangul133
@Renkkkkk
@WunderLost
@pamuk musun nesin
@Cennetmeyvesii
@Secilaydin
@Semos
@namaste21
@muallimhanimmm
@RedGirl
@Minnosprenses
@Honkiponkitorino
@sarahconnor
@Cemoos
@Zekta1
@-pelin
@melekomelek
@yosunlukek
@hln09
@Marjolein
@kufyesili
@mavikelebek25
@Hksu
@BenSelin
@Infinite Soul
@ssudeee
@N e v r i y e
@brsyrdm
@gamisel
@Cherry92
@Roseayy
@Zeynep397
@Gao
@guleser01
@Periyolu
@Daydreamm
@lilamint
@selin18
@Zeynepplt
@hayal kurmak
@herzamnbeklerim
@Stemina
@Ssero
@begumfln
@hsrttt
@BlueQueen58
@imrebulut
@nihalbera
@zehra4335
@ysmkn
@mrnarfrmn
@nezkaya
Aa kuzu benim 10 mg senin iyi olacağına inanıyorum, bir anda olmuyor zaten50 mg la başladı, 100 e yükseltti. 200 e kadar yükseltebilirim dedi ama ben biraz 100 le devam edeyim dedim.Bide akşam için de ayrı bir ilac verdi. İnşallah canım ikimizde daha iyi oluruz
İki takım birbirine uymuyor ki nevos yaa birinci olmasına gerek yok göze hitap etsin, iki oy aldığım travmami unutamiyorumSenin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yok ve en önde katılacağım diyorum
Eslinna sende yeni takım almışsın ne kadar güzel Daha ne istiyorsunuz
İçindekiler önemli
Bakın deynepnaz ın dediği gibi şık olması, bakır olmasının hiçbir etkisi olmadı. Yani ikinizde illa birinci mi olmak istiyorsunuz. Bırakın birazda biz olalım
Nevosum sen benim ne kadar manyak olduğumu biliyorsun başka birsey dememe gerek yok esliiii Eslinna kizz beni darlayabilirsin bak,ben nevosa yapıyor çok güzel oluyorBiraz rahat olun her şeyi kendinize dert etmeyinNe zaman konuşmak isterseniz ben hep buradayım
Bak ASSOSyal e ömrümü yiyor. Sende onun ve benim ömrümü yiyebilirsin. Gazlamak derseniz her konuda buradayım.
Delidir ne yapsa yeridirDoğru ya ASSOSyal yarışmadan canım tabakları aldı ya
Dün Antep masalarını övüyorlardı akılları onda kaldı herhalde
Aha valla bu kız ben yaaa, içime esli kaçmış gibiortada kullanacağım tabakları düşünüyorum aslında birincilik değil de güzel özenli olmasını istiyorum
Nevos ne kadar manyak olduğumu bilirsinYa güzel tabakları var şurada bizi kandırıyor. Nevoşu illa dürtecek
Hele bir yapmasın
Başka bahane bulsun inanalım
Benim yaptıklarımı bilseler nevosYok canım estağfurullah ne rahatsızlığı ben sizinle sohbet etmekten memnun oluyorumBiraz ASSOSyal i örnek al
Aldım canım ,kokina da nergis de kaçar mıKukrisim kokina aldın mı Kukrim