Vayy marifetli hatun. Herkes beceremez o çorbayı.Tarifime(Kelle Paça Çorbası) oy verdiğiniz için teşekkür ederim.
@Kazen
@isabel
@HanimKelesimiGetir
@AzRASILAM
@lacey
@flamenko
@bulca
@White Mocha
@Led_BiR_Vele_DisTiri
@Bibibella
@_tiffany_
@Melisande
@prenses_01
@Blue_Black
@Gameking
@pearlshine
@zerenteacher
ulasimiz
@isabel
@Fistiklicikileta
@icefrezya
@pepperony
@Evelynn
@antisiyete
@seda3593
@Cui Bono
@HALLEYS
@sandriyon
deynepnaz deynepnaz
@hati hati
@milas1625
@chamallows
@remisyon
@NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@Cereser
@canparcamugurum
@GeminiWoman
@Less-is-More
@La vie en Rosee
@Andyou
@-MatiiLdaa-
@mucizem oldun
@Helen88
@Ingrid Kannerman
@Bortecineee
@Kpnrrch
@alsem
@Canangul133
@Renkkkkk
@WunderLost
@pamuk musun nesin
@Cennetmeyvesii
@Secilaydin
@Semos
@namaste21
@muallimhanimmm
@RedGirl
@Minnosprenses
@Honkiponkitorino
@sarahconnor
@Cemoos
@Zekta1
@-pelin
@melekomelek
@yosunlukek
@hln09
@Marjolein
@kufyesili
@mavikelebek25
@Hksu
@BenSelin
@Infinite Soul
@ssudeee
@N e v r i y e
@brsyrdm
@gamisel
@Cherry92
@Roseayy
@Zeynep397
@Gao
@guleser01
@Periyolu
@Daydreamm
@lilamint
@selin18
@Zeynepplt
@hayal kurmak
@herzamnbeklerim
@Stemina
@Ssero
@begumfln
@hsrttt
@BlueQueen58
@imrebulut
@nihalbera
@zehra4335
@ysmkn
@mrnarfrmn
@nezkaya
En iyisini yapiyorsun nazom ama bu biraz benim karakterimde var. Her konuda yaşarım bunu, rezil bir durumÖnceden ben de öyleydim, şimdi rahatım. Arkadaşların süslü püslü bakır çorba kasesi vardı, alsam kullanılmayacak. Mutfak turuna çıktım hangi tabak uyar diye, bence güzel de oldu
Teşekkür ederim. Yemek yapmayı, mutfağı seven birinin beceremeyeceği birşey yok. Yeter ki yapmayı istesinVayy marifetli hatun. Herkes beceremez o çorbayı.
Mükemmeliyetçilik, kendini yıpratıyorsun böyle deEn iyisini yapiyorsun nazom ama bu biraz benim karakterimde var. Her konuda yaşarım bunu, rezil bir durum
Kesinlikle katılıyorum. Mutfak aşkı önemliTeşekkür ederim. Yemek yapmayı, mutfağı seven birinin beceremeyeceği birşey yok. Yeter ki yapmayı istesin
Hem de ne yipratma ne yipratma nazom,yalnızım sanıyordum eslide öyleymiş bakMükemmeliyetçilik, kendini yıpratıyorsun böyle de
Ben de kullanıyorum canım geçer mi bilmiyorumHem de ne yipratma ne yipratma nazom,yalnızım sanıyordum eslide öyleymiş bakilaç kullanıyorum ama yol almamisim anlaşılan
Dört yıldır kullaniyorumBen de kullanıyorum canım geçer mi bilmiyorum
Peki nasıl olacak hep ilaç mı kullanacazDört yıldır kullaniyorumgeçmedi
Kuzu iyi gelmediğini söyleyince doktor yukseltiyor ilacı, ben aynı dozda devam ediyorum. Senin daha zamanın var, yükseltir belki ama daha iyi olacakPeki nasıl olacak hep ilaç mı kullanacaz7 ay oldu benimde
50 mg la başladı, 100 e yükseltti. 200 e kadar yükseltebilirim dedi ama ben biraz 100 le devam edeyim dedim.Bide akşam için de ayrı bir ilac verdi. İnşallah canım ikimizde daha iyi oluruzKuzu iyi gelmediğini söyleyince doktor yukseltiyor ilacı, ben aynı dozda devam ediyorum. Senin daha zamanın var, yükseltir belki ama daha iyi olacak
Senin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yokHem de ne yipratma ne yipratma nazom,yalnızım sanıyordum eslide öyleymiş bakilaç kullanıyorum ama yol almamisim anlaşılan
Biraz rahat olun her şeyi kendinize dert etmeyin50 mg la başladı, 100 e yükseltti. 200 e kadar yükseltebilirim dedi ama ben biraz 100 le devam edeyim dedim.Bide akşam için de ayrı bir ilac verdi. İnşallah canım ikimizde daha iyi oluruz
Doğru yaSenin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yokve en önde katılacağım diyorum
Eslinna sende yeni takım almışsın ne kadar güzel Daha ne istiyorsunuz
İçindekiler önemli
Bakındeynepnaz ın dediği gibi şık olması, bakır olmasının hiçbir etkisi olmadı. Yani ikinizde illa birinci mi olmak istiyorsunuz. Bırakın birazda biz olalım
ortada kullanacağım tabakları düşünüyorumSenin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yokve en önde katılacağım diyorum
Eslinna sende yeni takım almışsın ne kadar güzel Daha ne istiyorsunuz
İçindekiler önemli
Bakındeynepnaz ın dediği gibi şık olması, bakır olmasının hiçbir etkisi olmadı. Yani ikinizde illa birinci mi olmak istiyorsunuz. Bırakın birazda biz olalım
Geliyorlar madem oylama zamanı gelseymişlerbir yerde link falan mı paylaşıldı acaba211 arkadaş neye bakıp çıktı acaba
Ya güzel tabakları var şurada bizi kandırıyor. Nevoşu illa dürtecekDoğru yaASSOSyal yarışmadan canım tabakları aldı ya
Dün Antep masalarını övüyorlardı akılları onda kaldı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?