Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Önceden ben de öyleydim, şimdi rahatım. Arkadaşların süslü püslü bakır çorba kasesi vardı, alsam kullanılmayacak. Mutfak turuna çıktım hangi tabak uyar diye, bence güzel de oldu
En iyisini yapiyorsun nazom ama bu biraz benim karakterimde var. Her konuda yaşarım bunu, rezil bir durum

Peki nasıl olacak hep ilaç mı kullanacaz 7 ay oldu benimde
Kuzu iyi gelmediğini söyleyince doktor yukseltiyor ilacı, ben aynı dozda devam ediyorum. Senin daha zamanın var, yükseltir belki ama daha iyi olacak

Kuzu iyi gelmediğini söyleyince doktor yukseltiyor ilacı, ben aynı dozda devam ediyorum. Senin daha zamanın var, yükseltir belki ama daha iyi olacak
50 mg la başladı, 100 e yükseltti. 200 e kadar yükseltebilirim dedi ama ben biraz 100 le devam edeyim dedim.Bide akşam için de ayrı bir ilac verdi. İnşallah canım ikimizde daha iyi oluruz

Hem de ne yipratma ne yipratma nazom,yalnızım sanıyordum eslide öyleymiş bak ilaç kullanıyorum ama yol almamisim anlaşılan
Senin kirazlı pasta takımın var birde pasta setin var onları kullansana benim bile öyle güzel tabağım yok ve en önde katılacağım diyorum
Eslinna sende yeni takım almışsın ne kadar güzel Daha ne istiyorsunuz
İçindekiler önemli
Bakın deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın dediği gibi şık olması, bakır olmasının hiçbir etkisi olmadı. Yani ikinizde illa birinci mi olmak istiyorsunuz. Bırakın birazda biz olalım

50 mg la başladı, 100 e yükseltti. 200 e kadar yükseltebilirim dedi ama ben biraz 100 le devam edeyim dedim.Bide akşam için de ayrı bir ilac verdi. İnşallah canım ikimizde daha iyi oluruz
Biraz rahat olun her şeyi kendinize dert etmeyinNe zaman konuşmak isterseniz ben hep buradayım
Bak ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. e ömrümü yiyor. Sende onun ve benim ömrümü yiyebilirsin. Gazlamak derseniz her konuda buradayım.

Doğru ya ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. yarışmadan canım tabakları aldı ya
Dün Antep masalarını övüyorlardı akılları onda kaldı herhalde

ortada kullanacağım tabakları düşünüyorum aslında birincilik değil de güzel özenli olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…