İnanır mısın benim de yokortada kullanacağım tabakları düşünüyorumaslında birincilik değil de güzel özenli olmasını istiyorum
Sadece başlığı değiştirdim. 5 dk sonra kalabalığı gördümGeliyorlar madem oylama zamanı gelseymişlerbir yerde link falan mı paylaşıldı acaba
Canım benim Allah razı olsunBiraz rahat olun her şeyi kendinize dert etmeyinNe zaman konuşmak isterseniz ben hep buradayım
BakASSOSyal e ömrümü yiyor. Sende onun ve benim ömrümü yiyebilirsin. Gazlamak derseniz her konuda buradayım.
Yok ya gelsinler sonra ağlarlar ben de ağlarım
Yok canım estağfurullah ne rahatsızlığı ben sizinle sohbet etmekten memnun oluyorumCanım benim Allah razı olsunvalla bazen tarif için sana yazıyorum ya bir iki değiştirdikten sonra kendi kendime diyorumki yeter daha fazla rahatsız etme , yorma diyorum
Oylama zamanı olsa bu başlık oy alamazdık. Kellenin, mantının neresi pratik derlerdiSadece başlığı değiştirdim. 5 dk sonra kalabalığı gördüm
44 oldular yineOylama zamanı olsa bu başlık oy alamazdık. Kellenin, mantının neresi pratik derlerdi
Ben de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruzİnanır mısın benim de yok
Benim mutfak komple ve vitrinde olanların büyük kısmı kırıldı. Mutfakta kullandıklarım hep tek tek, sunum tabağı falan pek kalmamış. Keramika tabaklarım var 3-5 kalmış ama ortaya yok. Ama uyduracağım bir şey, hem üstü dolacak altı görünmezYani takım olan yok ama teker teker olanlardan kombin yapacağım
Cansın valla NevoşYok canım estağfurullah ne rahatsızlığı ben sizinle sohbet etmekten memnun oluyorumBiraz ASSOSyal i örnek al
Takma canım olduğu kadarBen de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruzmesajların iyi geldi
Yok işte bıkmıyorumCansın valla Nevoşseni yormak istemiyorum yoksa bıkarsın benden
Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruzTakma canım olduğu kadarBilmiyorum burası bana iyi geliyor. Tarif hazırlamak ayrı güzel geliyor. Hastanede bile hep buradaydım
Bir şeyler uydururuzBelki en güzelini biz yaparız
Hepimizin şartları eşit değil yapacak bir şey yok
Nevoş sarma, dolma olmayacak yazmışsın, bizi yormak mı istemedin?Birileri dışarıdan bizi takip ediyor
Beyaz kısır yapacağımız duyulmuş olmalı
Sağ ol canım benim Allah razı olsunYok işte bıkmıyorumSen yaz bana Örtüyü, tabağı, çatalı neler yapacağını bile yaz
Bu yüzden en iyisi beklemeden kısa sürede yapmak galiba.Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz
Beyaz kısır benimBirileri dışarıdan bizi takip ediyor
Beyaz kısır yapacağımız duyulmuş olmalı
O yüzden elimden geldiğince erken yapmaya çalışıyorumBu yüzden en iyisi beklemeden kısa sürede yapmak galiba.
12 yıldır katılıyorum ben hala aynı duygularla yapıyorumKatılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?