Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
ortada kullanacağım tabakları düşünüyorum aslında birincilik değil de güzel özenli olmasını istiyorum
İnanır mısın benim de yok
Benim mutfak komple ve vitrinde olanların büyük kısmı kırıldı. Mutfakta kullandıklarım hep tek tek, sunum tabağı falan pek kalmamış. Keramika tabaklarım var 3-5 kalmış ama ortaya yok. Ama uyduracağım bir şey, hem üstü dolacak altı görünmezYani takım olan yok ama teker teker olanlardan kombin yapacağım

Canım benim Allah razı olsun valla bazen tarif için sana yazıyorum ya bir iki değiştirdikten sonra kendi kendime diyorumki yeter daha fazla rahatsız etme , yorma diyorum

Ben de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruz mesajların iyi geldi

Ben de yapmaya çalışacam işte sadece çok takıyoruz mesajların iyi geldi
Takma canım olduğu kadar Bilmiyorum burası bana iyi geliyor. Tarif hazırlamak ayrı güzel geliyor. Hastanede bile hep buradaydım
Bir şeyler uydururuzBelki en güzelini biz yaparız
Hepimizin şartları eşit değil yapacak bir şey yok

Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz

Katılmak gerçekten güzel keyifli oluyor ama yapana kadar fazla düşünüyoruz
12 yıldır katılıyorum ben hala aynı duygularla yapıyorum O sadece sende yok genel olarak hepimiz öyleyiz
Ben aslında bu ay tavuk çorbası yapacaktım. deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın sunuma benzer bir sunum planladım. Sonra yayla boşta kaldı. Hasta oldum ve aniden fikir değiştirip yayla yaptım.Hiç birinci olma isteğim yok, o havada yokVallahi buna rağmen iyi oy aldım.
Bazen doğaçlama takılmak lazım. Relaks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…