Çok sevindim, kokina deyincede sen kukriskomAldım canım ,kokina da nergis de kaçar mı
Hayatta inanmam, sen ve 2 oyİki takım birbirine uymuyor ki nevos yaabirinci olmasına gerek yok göze hitap etsin, iki oy aldığım travmami unutamiyorum
Naneye üflüyorum deyip gizlice pearlse mi üfledin ne yaptın?
Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdiHayatta inanmam, sen ve 2 oyO hissi de yaşadım, çok ta güzel olmuştu bana göre ama 6 oy almıştım. Bilindik tarif değildi, seninki de öyleydi büyük ihtimalle.
Naneye üflüyorum deyip gizlice pearlse mi üfledin ne yaptın?
Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdiinanmiyorsan nevosa sor tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra
Tamam sen katılmaSofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdiinanmiyorsan nevosa sor tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra
Çok teşekkür ederim canım
Abla sosyalsiz olar mı hiçTamam sen katılma
2) beenSofra olmasın diyenler butonu
1 ) Ben
Aynen abla duy bizi
2,5 ben. Şimdi millet 5 çeşit yapar büyük ihtimalle. O kadar çeşit yapmak için misafir, eş dost çağırmak gerek yapılanları yedirmeye. Çay saati için o kadar yapsam eşim kim gelecek der2) beenhem yılbaşıda geçti ne sofrası yauu
Bak merak ettim şimdi.Sofraydi nazom ama buraya atipta kendimi rezil etmek istemiyorum şimdiinanmiyorsan nevosa sor tarihe kara bir leke olarak geçmişti, hiç hatırlamak istemediğim günlerdi kötü anılarımı seyettirmeyin bana uleeyynnnn depreşiyorum sonra
Kategori net canım
Bende bilmiyorumBak merak ettim şimdi.Nevreste o yarışmayı bana atar mısın?
Teşekkür ederim kukrisim
Bakiyom SedoşSende şuanki yarışmalara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?