- 11 Şubat 2022
- 2.983
- 7.180
- 88
Afiyet olsun cezalı senin kiYok bizim akşam kahvesi ritüelimiz vardı(r).
Saat 21.30-22.30 arasında içeriz, tek içtim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun cezalı senin kiYok bizim akşam kahvesi ritüelimiz vardı(r).
Anahtarınıda almamış, sokakta mı kalsa diye düşünmüyor değilim.Afiyet olsun cezalı senin ki
O biraz fazla olur yaAnahtarınıda almamış, sokakta mı kalsa diye düşünmüyor değilim.
Daha da zorlaşacak gelecek tariflerleGüzel çorbalar var acaba oy verirken
Nasıl seçcem.
o sessizlik anı çocuklarla en iyi zaten herkes uyuyunca çay kahve eşliğinde dinlenmeYok ben uyumuyorum her gece herkesi uyutup içiyorum sessiz sedasız
Kara kış da yazık ya enişteyeAnahtarınıda almamış, sokakta mı kalsa diye düşünmüyor değilim.
Valla çok keyifli oluyorDaha da zorlaşacak gelecek tariflerle
o sessizlik anı çocuklarla en iyi zaten herkes uyuyunca çay kahve eşliğinde dinlenme
Öyle ama bu ara ona da hasretim erken uyuyorumValla çok keyifli oluyor
Evet doğruDaha da zorlaşacak gelecek tariflerle
o sessizlik anı çocuklarla en iyi zaten herkes uyuyunca çay kahve eşliğinde dinlenme
Ben kocamı kovdum, O gelmeden kahvemi içtim ki O içemesin.
bizde o kahveyi gündüz içiyoruz.Yok bizim akşam kahvesi ritüelimiz vardı(r).
Valla esli size mi kaçsam neYok ben uyumuyorum her gece herkesi uyutup içiyorum sessiz sedasız
enişte naptı acaba anahtarı unutmuş demişsin dışarda kalmamıştır umarımÇayı akşam döktü, örtüyü sabah sermiştim.
Sorma ya, üste çıkmaya çalışmada birebirler.
Gel canım kaç gel beklerimValla esli size mi kaçsam ne
enişte naptı acaba anahtarı unutmuş demişsin dışarda kalmamıştır umarım
Eve aldım kendisini, örtüleri sordu kuruyemiş yiyecekmişmişmişmiş, yıkandı dedim, ben atacaktım makineye dedi ve ardından bana bir video attı.enişte naptı acaba anahtarı unutmuş demişsin dışarda kalmamıştır umarım