- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.933
- 1.423
- 60
Çok ta kafayı takma bence sonrası hep dert oluyor.Yok ,önemli bir şey değil. O nasıl olacak,bu nasıl gidecek diye düşünmekten hep. Az tabii ama uyuyamıyorum asla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ta kafayı takma bence sonrası hep dert oluyor.Yok ,önemli bir şey değil. O nasıl olacak,bu nasıl gidecek diye düşünmekten hep. Az tabii ama uyuyamıyorum asla
Öyle olduğunu gösteren bin tane şey olsa da tam olarak öğrenemedim ben bunu ,illa takıyorum.Çok ta kafayı takma bence sonrası hep dert oluyor.
Yapman lazım en azından daha az düşünmeye gayret et birazcık.Öyle olduğunu gösteren bin tane şey olsa da tam olarak öğrenemedim ben bunu ,illa takıyorum.
Yakinda bitecek hepsi inşallahYapman lazım en azından daha az düşünmeye gayret et birazcık.
Hadi bakalım hayırlısı olsun seniniçinde daha relax olman lazım yoksa kendine yapaesın.Yakinda bitecek hepsi inşallah
Biraz daha çabalayayim. Hadi insallahHadi bakalım hayırlısı olsun seniniçinde daha relax olman lazım yoksa kendine yapaesın.
Sen o çabayı gösterirsin şekercim.Biraz daha çabalayayim. Hadi insallah
Kesinlikle şekerciğimSen o çabayı gösterirsin şekercim.
Tam destek şekercimKesinlikle şekerciğim
Sağol şekerciğimTam destek şekercim
Sende sağol şekercimSağol şekerciğim
Sende sağol şekercim
Bide keyif kahvesi yap kendine sedoşdinlenme moduna geçtim.
Tesadüf elimde şuan.Bide keyif kahvesi yap kendine sedoş
Afiyet olsun oh sefan olsunTesadüf elimde şuan.
Eşim işe 3 te gitti
Geri 9 buçukta gelecek.
Mutfak toplu .
O gelene kadar.