• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En Popüler Pratik Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çorba Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    377
  • Anket Kapalı .
Sağ salim doğsun büyüsün de etsinler artık napalım orası kaçınılmaz 2 oğlanla 😂😂
Çok güzel bir zamanlama olmuş😍Biraz zorlanırsın ama sonra çok güzel olur🥰🧿Her şeyi birlikte yaparlar😍🤗

Çok güzel bir zamanlama olmuş😍Biraz zorlanırsın ama sonra çok güzel olur🥰🧿Her şeyi birlikte yaparlar😍🤗
Çok zorlanacagım kesin ama tünelin ucunda ışık var herhalde 😂
Ege çocukları çok seviyor iyi gelecek inşallah O’na 🥹

Valla hergün kavga bağrış çağrış :KK70: Özellikle yatma vakti geldiğinde :deli: Hunimizi takıp devam ediyoruz
Ay benim 2 abim var aynı böyle 1.5 yaş falan var aralarında. Ayy soluksuz kavga ederlerlerdi soluksuzzz her gün 😂😂

Ay benim 2 abim var aynı böyle 1.5 yaş falan var aralarında. Ayy soluksuz kavga ederlerlerdi soluksuzzz her gün 😂😂
Kavga etmeyen var mı😁Arada yaş farkı çok olunca farklı kavgalar oluyor. Büyükler küçükle bir türlü uyum sağlayamıyor😁

Kavga etmeyen var mı😁Arada yaş farkı çok olunca farklı kavgalar oluyor. Büyükler küçükle bir türlü uyum sağlayamıyor😁
Evet ya bunu da kendimden biliyorum abi terörünü dibine kadar yaşamış biri olarak 😂

Back