- 28 Ekim 2022
- 7.154
- 18.207
- 178
- 28
TeşekkürlerAfiyet olsun oh sefan olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerAfiyet olsun oh sefan olsun
Ferah kahvelerin olsun SedoşçumTesadüf elimde şuan.
Eşim işe 3 te gitti
Geri 9 buçukta gelecek.
Mutfak toplu .
O gelene kadar.
SağolFerah kahvelerin olsun Sedoşçum
Akşam gayfemi içiyorumNerdesiniz gızz
Afiyet olsun şekerim bunu biliyorum sanırımAkşam gayfe içiyorum
Sağ olasın bebitomAfiyet olsun şekerim bunu biliyorum sanırım
Ben kocamı kovdum, O gelmeden kahvemi içtim ki O içemesin.Ben de çay içiyorum.
eşimde az önce geldi.
Hak etseler içebilirler ama o makama gelemiyorlar hshshshsBen kocamı kovdum, Ogelmeden kahvemi içtim ki O içemesin.
Sabah yeni serilmiş koltuk örtüsüne çay döktü, halı battı, ben söylenmeyeyim diye bağırmaya kalktı ama yemedi.Hak etseler içebilirler ama o makama gelemiyorlar hshshshs
Zeytinyağlarrr belli bir seviyeden sonra sol kroşe yeyince gidiyorlarSabah yeni serilmiş koltuk örtüsüne çay döktü, halı battı, ben söylenmeyeyim diye bağırmaya kalktı ama yemedi.
Ben de gece kahvemi içmek için herkesin uyumasını bekliyorumBen kocamı kovdum, O gelmeden kahvemi içtim ki O içemesin.
Bende ona niyetleniyorum ama herkesten önce uyuyorum yaaaBen de gece kahvemi içmek için herkesin uyumasını bekliyorum
Yok ben uyumuyorum her gece herkesi uyutup içiyorum sessiz sedasızBende ona niyetleniyorum ama herkesten önce uyuyorum yaaa
Çayı akşam döktü, örtüyü sabah sermiştim.Zeytinyağlarrr belli bir seviyeden sonra sol kroşe yeyince gidiyorlar
Yok bizim akşam kahvesi ritüelimiz vardı(r).Ben de gece kahvemi içmek için herkesin uyumasını bekliyorum