- 28 Haziran 2011
- 61.095
- 153.708
- 898
BayiliriiiiiimmmYasmin kahveköpüğübalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BayiliriiiiiimmmYasmin kahveköpüğübalı
Hadi hadi mütavaziliğe gerenk yokO hiç belli olmaz askosu
Bi bakmışsın tepetaklak olmuşsun bebişim, belli olmazHadi hadi mütavaziliğe gerenk yok
Misafir olduğunda hazırlanan çeşitler gibiEvet canım, biraz farklı oluyor
Altın günü konsepti gibiMisafir olduğunda hazırlanan çeşitler gibi
Evet.Altın günü konsepti gibi
Heh, işte ona gün deniyor.Evet.
Annemde paralı toplantıya katılırdı çok önceden.
Evet sedosMisafir olduğunda hazırlanan çeşitler gibi
Geç kaldımİlk günaydın benden olsun jenna gelmeden sjksjksjk
Yani rekorunu kırdım bugünGeç kaldım
Taze kanlara fırsat vereyim diye bu sabah yazmadımYani rekorunu kırdım bugün
Olsun sen gene erkenden gel rekorunu krdırmaTaze kanlara fırsat vereyim diye bu sabah yazmadım
Benim uyandigim saatlerde uyanan sadece ben ve imamlar oluyorOlsun sen gene erkenden gel rekorunu krdırma
Çok erken uyanıyorsun sende normalde erken mi uyuyorsun akşamları.Benim uyandigim saatlerde uyanan sadece ben ve imamlar oluyor
Erken uyumuyorum ama 3 saat uyusam yetiyor ,sonrası uyuma çabası hep. Kafam dolu diye sanırımÇok erken uyanıyorsun sende normalde erken mi uyuyorsun akşamları.
3 saat çok az aslında yeterli değilki,moralin bozuk senin önemli birşey değildir umarım.Erken uyumuyorum ama 3 saat uyusam yetiyor ,sonrası uyuma çabası hep. Kafam dolu diye sanırım
Yok ,önemli bir şey değil. O nasıl olacak,bu nasıl gidecek diye düşünmekten hep. Az tabii ama uyuyamıyorum asla3 saat çok az aslında yeterli değilki,moralin bozuk senin önemli birşey değildir umarım.