• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

kizlaaaaaaarrrrrrrrrr erkek arkadasima dogum gununde cok guzel bi surpriz yapmak istiyorummmmm. sizce naaaapiimmm? :16:

(nedense surprizler konusunda tam bir odun olan beni en zorlayan sorulardan biridir) =d

-erkek arkadaşım bana dokunmak bile istemıyor , acaba ona çekici gelmiyor muyum?
acil yardım

- kızlar erkek arkadaşım beni arzuluyormuş , sizce benı kullanmak mı istiyor?
acil yardım

Kızlar boyum çok kısa çok psikolojim bozuluyor. 163 üm (:53:) ama arkadaşlarım hep 170. Nasıl uzarım ben :43:

-erkek arkadaşım bana dokunmak bile istemıyor , acaba ona çekici gelmiyor muyum?
acil yardım

- kızlar erkek arkadaşım beni arzuluyormuş , sizce benı kullanmak mı istiyor?
acil yardım

Siz ikiniz gelin buraya, değiş tokuş yapın bakayım sevgililerinizi. Hadi bakalım :9:

Erkek arkadaşımla cinselliği yaşayan biriyim ama son zamanlarda nedense bana yaklaşmıyor! ne yapmam gerek geri döndürmek için acilll kızlarrrr

giymişsin minileri sonra da bana baktılar taciz ettiler bilmem ne
ar namus kalmamış :19:

Erkek arkadaşımla cinselliği yaşayan biriyim ama son zamanlarda nedense bana yaklaşmıyor! ne yapmam gerek geri döndürmek için acilll kızlarrrr

ahaha evett ya bu çok garip geliyor, resmen bizden 4 numaralı bakışını at, saçını şöyle savur, nokta nokta dükkandan şu iç çamaşırını al diye öneri bekliyorlar, veya cilveli nasıl olunacağını birinin uzun uzun anlatmasını bekliyorlar.

kızlar kocam beni aldatıyor,ben onu çok severken o başkasını seviyor kayınvalidem tehdit ediyor kimseye bişey anlatma diyor çocuğumla çaresiz kaldım,baba evine dönmelimiyim sizce ?

x kişi:kocanız ne iş yapıyor?...
konu sahibi:babasının yanında çalışıyor fabrikaları var...
x kişi:boşan ve nafaka tazminat ne varsa al sil süpür...
konu sahibi: kayınvalidem bizi barıştırdı bize yalı aldı:53:omgggggggg

Back
X