Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden soğutmuşun adamı. Al işte cinselliği yaşarsan böyle olur.![]()
bir de bu aralar en çok okuduğum :
"bu maklakukla isimli üye, yırtık dondan çıkar gibi her başlıktan çıkıp ortalık karıştırıyor. dikkat kızlar"
kızlarrrrrrrrrrrr benım kocam doktorrr hemde cinekologgggggbakmayın ama böle olduna butun hastaları kocamın peşinde sapasağlamlar ama ıkı gunde bır muayneye geliyorlarr
![]()
Canım konuyla alakası yok ama birşey sorucam saçların nasıl xxxx kadar uzattın. benimkiler x[SUP]2[/SUP] kadar ancakişte benim hayat hikayem
x yaşındayım, boyum xx, kilom xxl, gözlerim x rengi, saçlarım xxxx kadar uzunlukta
eğitimim fazlasıyla x .
erkek arkadaşım geçen gün bana ''sen çok fazla x sin
ben artık taşıyamayacağım seni dedi''
bende ; hayatımdan bir x çıkarırım hafiflerim dedim
ama anlamadı ve benı terk etti
şimdi saçımdan bir x kaybettim
yaşımdan xxler kazandım
ibret olsun bu genç kızlara
sadece anlatmak istedim![]()
kızlarrrrrrrrrrrr benım kocam doktorrr hemde cinekologgggggbakmayın ama böle olduna butun hastaları kocamın peşinde sapasağlamlar ama ıkı gunde bır muayneye geliyorlarr
![]()
devamlı başkalarının organını gören bir erkekle nasıl evlenirsin? boşan!
Kııızzz kocana göz koymuşlar vallaa.. Hepiciği köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın.
Kocana kıskandığını belli etme![]()
hayır öyle birşey diyorsunuzki sanki bunun zamanını sizler belirliyorsunuz. ne kadar dar düşünceli insanlarsınız.
hayır öyle birşey diyorsunuzki sanki bunun zamanını sizler belirliyorsunuz. ne kadar dar düşünceli insanlarsınız.
Canım konuyla alakası yok ama birşey sorucam saçların nasıl xxxx kadar uzattın. benimkiler x[SUP]2[/SUP] kadar ancak![]()
kızlar biliyorum şimdi bu da dert mi diyeceksiniz ama ne yapayım takıyorum kafama bana bir akıl verin lütfen
kardeşimı aynı kardeşime benziyormuş
kayınvaldemle görümcemin bu lafından bıktım
sizce bana birsey mi ima ediyorlar
Adam seni kapının önüne koyunca görcem ben seni, o zamanda kızlık zarı dikimi için yardım istersin. Namus kalmadı sizde cozuttunuz iyice.
kfkdfkdf kürü yapıyorum canım
tavsiye ederim sana da![]()