hahah hepsıne cok güldüm.. benım kocıs, hamıs ve göbis kelımlerıne hıc tahamülüm yok, cok ıtıcı gelıyor
al bendede o kadar ben burda kumbiriş diye bir şey okudum tek seferde değil üstelik düşün artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah hepsıne cok güldüm.. benım kocıs, hamıs ve göbis kelımlerıne hıc tahamülüm yok, cok ıtıcı gelıyor
al bendede o kadar ben burda kumbiriş diye bir şey okudum tek seferde değil üstelik düşün artık :)
kızlar kumbiriş ne yaaa:44:
Evet, aslında ben de bilmiyorum ama sanırım şu herşeyin sonuna eklenen ciş ve iş eklerinin çok fazla abartılmış hali gibi görünüyor.
Acaba kumbara yerine mi kullanıldı :44:
Başka bir şey gelmiyor aklıma. Yorumu yazan arkadaş belki farkederse, okuduğu yerde hangi sözcük yerine bunun kullanıldığını hatırlayabiliyorsa belki aydınlatır bizi.
Evet, aslında ben de bilmiyorum ama sanırım şu herşeyin sonuna eklenen ciş ve iş eklerinin çok fazla abartılmış hali gibi görünüyor.
Acaba kumbara yerine mi kullanıldı :44:
Başka bir şey gelmiyor aklıma. Yorumu yazan arkadaş belki farkederse, okuduğu yerde hangi sözcük yerine bunun kullanıldığını hatırlayabiliyorsa belki aydınlatır bizi.
kizlar aciiiiiiiiiil yardim sevgilim baska kiza kisrak yollmis facete hareket dokumunde grdm bana simdiye kadar hic boyle bisi yollamadi hatta bana facete hicbisi yollamioooooooo simdi sevgilim o kiza ne demek istemis olabilir nolur yardim cok kotuyum kizlar
Türkçe'ye ve dilbilgisine de ayrıca dikkat çekmek isterim![]()
kizlar aciiiiiiiiiil yardim sevgilim baska kiza kisrak yollmis facete hareket dokumunde grdm bana simdiye kadar hic boyle bisi yollamadi hatta bana facete hicbisi yollamioooooooo simdi sevgilim o kiza ne demek istemis olabilir nolur yardim cok kotuyum kizlar
O nedir?:44:
Kimse hakikaten bana öyle bir şey yollamadı, eğer anladığım şeyse zaten kızla aralarında bir şey vardır.![]()
Atın dişi versiyonu
O geldi işte aklıma ne bileyim![]()
Öncelikle çok üzüldüm senin adına panpa.. ayrıca o yollamioooooooooooooooooo şeklinde yazınca dahamı acındırıcı oluyoooooooo konuya dönelim sevgilin kıza sen bit ATsın demek istemiş.
kakitella oluyoooooo diil bikere oluooooooooooo
sua höykürerek agliorum napim öle cikioooo harfler![]()