• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

al bendede o kadar ben burda kumbiriş diye bir şey okudum tek seferde değil üstelik düşün artık :)

Ay Allah sizden razı olsun inşallah. Kaç zamandır bu foruma hem de öyle sabit bir başlığa endeksli kalmaksızın her açıdan gözatmaya çalışan biriyim.

Hiç bir yorum beni bu kadar güldürmemişti. Hala okuyup okuyup gülüyorum yazdığınızı. Süpersiniz. Bu kumbiriş aklıma geldikçe artık beni kimse tutamaz herhalde bir müddet.

Umarım tek başıma yolda yürürken veya topluca bulunulan biryerlerde veya toplu taşıma araçlarında falan aklıma gelmesin diye dua ediyorum.:9:

:9::9:
:9::9::9::9::9:

kızlar kumbiriş ne yaaa:44:

kızlar kumbiriş ne yaaa:44:

Evet, aslında ben de bilmiyorum ama sanırım şu herşeyin sonuna eklenen ciş ve iş eklerinin çok fazla abartılmış hali gibi görünüyor.

Acaba kumbara yerine mi kullanıldı :44:

Başka bir şey gelmiyor aklıma. Yorumu yazan arkadaş belki farkederse, okuduğu yerde hangi sözcük yerine bunun kullanıldığını hatırlayabiliyorsa belki aydınlatır bizi.

Evet, aslında ben de bilmiyorum ama sanırım şu herşeyin sonuna eklenen ciş ve iş eklerinin çok fazla abartılmış hali gibi görünüyor.

Başka bir şey gelmiyor aklıma. Yorumu yazan arkadaş belki farkederse, okuduğu yerde hangi sözcük yerine bunun kullanıldığını hatırlayabiliyorsa belki aydınlatır bizi.

tsekkurler canım:29:

Üşenmedim, arama motorunda araştırdım.
Doğru tahmininiz var, yazdığım anda zaten bir tek kk linkleri çıktı.
Aynen şöyle geçiyor 'kumbaraya atcam ama hiç para harcamıorum kocişte harcamıyo ondan bi iki gündür kumbirişe para atamaıoz'.

Kelimeyi anladım ama ne amacını ne de bu ruh halini hiç anlayamadım.
Bir insan nasıl kumbaraya sevimli bir ek koyabilir, masal kahramanı gibiler vesselam...

Kayıp ilanı köşemiz yok,umarım aradıklarınızı başka platformlarda bulursunuz. editör... cok üzüldüm :'(

kizlar aciiiiiiiiiil yardim sevgilim baska kiza kisrak yollmis facete hareket dokumunde grdm bana simdiye kadar hic boyle bisi yollamadi hatta bana facete hicbisi yollamioooooooo simdi sevgilim o kiza ne demek istemis olabilir nolur yardim cok kotuyum kizlar

Türkçe'ye ve dilbilgisine de ayrıca dikkat çekmek isterim:ssz:

kizlar aciiiiiiiiiil yardim sevgilim baska kiza kisrak yollmis facete hareket dokumunde grdm bana simdiye kadar hic boyle bisi yollamadi hatta bana facete hicbisi yollamioooooooo simdi sevgilim o kiza ne demek istemis olabilir nolur yardim cok kotuyum kizlar

O nedir?:44:
Kimse hakikaten bana öyle bir şey yollamadı, eğer anladığım şeyse zaten kızla aralarında bir şey vardır.:52:

Son düzenleme:

:1::1::1:.........................

Türkçeyi yazamayanlar ayrı bir sinir olayı benim için..
Oysa ki Türkçe kurallarını taa ilköğretim 5'te öğretiyorlar. :ssz:

Alem Türkçe konuşuyor darısı Türkiye'nin başına !

Öncelikle çok üzüldüm senin adına panpa.. ayrıca o yollamioooooooooooooooooo şeklinde yazınca dahamı acındırıcı oluyoooooooo konuya dönelim sevgilin kıza sen bir ATsın demek istemiş.

Son düzenleme:
Öncelikle çok üzüldüm senin adına panpa.. ayrıca o yollamioooooooooooooooooo şeklinde yazınca dahamı acındırıcı oluyoooooooo konuya dönelim sevgilin kıza sen bit ATsın demek istemiş.

kakitella oluyoooooo diil bikere oluooooooooooo
sua höykürerek agliorum napim öle cikioooo harfler:43:

görümcem beni sevmiyor :53:
ben seviyor sanıyordum.
acil yardım

eşim bilgisayar manyağı çıktı acil yardımmmm:53:

sanırım delirmek üzereyim
erkek arkadaşım bana bakımsızsın dedi
ne yapmam gerekıyor:53:

....sanki bizim elimizden bir şey gelir:52:.....

Biriyle facebookda tanıştım 3 haftadır birlikteyiz fena bağlandım sonra birgün bana soğuk davranmaya başladı. ama ben deli gibi bağlıyım bana garip gaip tavırlar sergiliyor. geçen gördüm facede bir kızın resmine çok yakışmış dedi baynimden vurulmuşa döndüm hatta tomografi çektirdim gerçekten vurulmuşum napıcam bana yardım edin!!!!:(:((

Back
X