• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

geçen günde bir konuda kızın teki doktorun tekiyle sevgiliymiş ama kız kendisini nasıl ezik buluyo falan filan doktor olan çocukta kızın ailesini aşağılıyo forumda kızlar durur mu tabi geyiğe döndü muhabbet kızın doktor olan sevgilisine kızlar gay demeye başladılar kız hiç bir tepkiye cevap vermiyor, kızlardan biri patladı artık ve benimde buraya yazmama sebep olan repliği söyledi: "bir şey söyle artık bir tepki ver bak sevgiline neler diyorlar hiç mi sinirlenmiyorsun bir şeyler söyle artık!!!":9:

iyilik meleği bir yorumcu : konu sahibi n'olur susma,, bak neler diyorlar sana :52::52::52:
Allah'tan korkun kızlar ayıp yaptığınız.:52::52::52:

Son düzenleme:
iyilik meleği bir yorumcu : konu sahibi n'olur susma,, bak neler diyorlar sana :52::52::52:
Allah'tan korkun kızlar ayıp yaptığınız.:52::52::52:

evet bunu ben yazmıstım ama ıylık meleklıgımden degıl ıcımden gecenlerı yazdım. ayrıca bu kadar abartılı nolur falan yazmadım yani??:44: ne dıyorsunuz bu işe?

evet bunu ben yazmıstım ama ıylık meleklıgımden degıl ıcımden gecenlerı yazdım. ayrıca bu kadar abartılı nolur falan yazmadım yani??:44: ne dıyorsunuz bu işe?

her konunun muhakkak bir iyilik meleği çıkıyor diye yazım ben..

senın yorumunu bile görmedim kız:1::1:

kızlar ayıp edıyorsunuz, kızcağız buraya fikir almak için yazmış
ama siz resmen yargılıyorsunuz.:20:

-Ayy yazık kıza ya
-Ayol senin dırdırından kaçmış adam kusura bakmada
-Soğan kürünü yapanlar yorum yazsın nolur
-Kızlar biz bu saçları nasıl uzatıcas ya
v.s,v.s.....
:27::27:

yorumcu ; nerden biliyorsun?
konu s. ; yemin etti bana ,eşiyle arasında hiçbir şey yok.ayrıca yalan söyleyecek bir insan değil, bilip bilmeden konuşmayın.:ssz:

:52::52::52:

Bazende abi-kardeş gibi yaşarken eşi hamile kalanlar oluyo ne hikmetse :1:
-Dua edin bebek doğmasın,ayak bağı olur bize :41:

Son düzenleme:
işine gelmeyince konu sahibi şöyle der:
lütfen gider misin konumdan?:ssz:

sanki babasının tarlasından kovuyor:52::52::52:

Son düzenleme:
konu sahibi: bakireyim , sevgilimle yüzeysel bir şeyler yaşadık hamile miyim?

yorumcu: nasıl yani?:53:

çok üzgünüm bugün:14:

kociş geç geldi tartıştık , kaynanişle tartıştım ( hiç sevmem kendısını zaten )
görümciş zaten manyağın teki
ayrıca hamişim
ahh annişim ahh, çok özledim onu.:14:

Back
X