Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğünümüzde hiç bi şey yapmadık durumumuz yoktu beraber olalım da nolursa olsun dedim şimdi açlıktan nefesimiz kokuyor (niye evlendin o zaman iş güç sahibi olmadan)
bir başka versiyon kocam asgari ücretle çalışıyor,evimiz kira 15. çocuğu yapsak mı (çocuk kısmetiyle geliyor çünkü)
üşenmedim eski konularını okudum canım,
-sen ne ayaksın kızım:26:
hepiniz kıskançsınız, mahalle karılarından farkınız yok.
benim bulunduğum konum , ancak sizin hayaliniz olur.
kocası hakkında bütün olumsuz cümleleri kurup, etmediği hakaretı bırakmayan konu sahibi
olumsuz yorumları görünce büyük bir patlama yaşar ve : siz kimsiniz de benim sevdiğim adamı yerden yere vuruyorsunuz? size bu hakkı kim verıyor? şurada ınsan gibi bir konu açtım , hepiniz saolun etmediğiniz yorumu bırakmadınız.
işiniz gücünüz ''boşan '' demek .umarım allah başınıza benım yaşadıklarımın bin beterını verır, cvp vermıycem artık size.
not: be kadın ilk hamleyi zaten sen yapmadın mı eşine karşı, bize açık kapı bırak sonrada demedık laf bırakma![]()
Kocam Kıvanç Tatlıtuğ'a benziyo![]()
aaa ben bunu hiç duymamıştım kimlerin kocası benziyomuş![]()
üşenmedim eski konularını okudum canım,
-sen ne ayaksın kızım:26:
hepiniz kıskançsınız, mahalle karılarından farkınız yok.
benim bulunduğum konum , ancak sizin hayaliniz olur.
kocası hakkında bütün olumsuz cümleleri kurup, etmediği hakaretı bırakmayan konu sahibi
olumsuz yorumları görünce büyük bir patlama yaşar ve : siz kimsiniz de benim sevdiğim adamı yerden yere vuruyorsunuz? size bu hakkı kim verıyor? şurada ınsan gibi bir konu açtım , hepiniz saolun etmediğiniz yorumu bırakmadınız.
işiniz gücünüz ''boşan '' demek .umarım allah başınıza benım yaşadıklarımın bin beterını verır, cvp vermıycem artık size.
not: be kadın ilk hamleyi zaten sen yapmadın mı eşine karşı, bize açık kapı bırak sonrada demedık laf bırakma![]()