En popüler kk replikleri :)

Şimdi ekşideki yorumları inceliyorum. Şuana kadar okuduğum yorumların %70'ini erkeklerin yazmış olması ne tuhaf... Bir de ciddi ciddi analiz yapılmış. :)

kocasından dert yanan bir derdim var üyesine, "benim kocişim hiç öyle şeyler yapmaz bi denedir" denmesi

bunun dert sahibine ne faydası var bilinmez
:27::27:

Uzun zamandır siteyi ziyaretçi olarak takip ediyodum özellikle bir derdim var bölümünü
Üye olup,yazmak bu güneymiş
Bunu çok sık okuyorum

bence bu daha önce üye ama gerçek üyeliğini gizliyor ,yutmazlar!!!!!!!!!!

devir çok kötü çok sen aç oranı buranı elle ondan sonra gel bize şöyle böyle yaptım hamilemiyim yok bozulmusmudur de .
elinin altında internet var hangi devirde yaşıyoruz ya var mı böyleleri cidden.
bir üyeliğim daha var ama utanıyorum desifre olmak istemediğimden burdan yazıyorum
ben halamın kızı yerine arkadasım adına soruyorum yanlıs anlamayın ben yapmadım :P
dalga mı geçiyorsun
geçmiş olsun canım
sinirden çıldırmak üzereyim
kaynanam bana .... yaptı
ben bi evleneyim ne fanteziler yaparım :D
+18 e gidiyor kızlar konu
hamilemiyim
ay inşallah hamilesindir.
hiç güzel olmamıs beğenmedim.
boşver canım beddua etme gelir seni bulur
eleştirileri kaldıramıyorsan konu açma o zaman.

Son düzenleme:
ya arqadaslar esımle buyuq 1 problemım vardaaaa

evet yazdıgın gııbı konusuyorsan eğer gercekten buyuk bır problemın var doktora gıtmenı onerırım :D

kızlar çok süper bir konu olmuş burası:46:ben hep olumsuz yorumlara denk geliyorum
misal1:Senin yaşın kaç başın kaç, inanamıyorum ya biz senin yaşındayken gelecek düşünürdük, okul düşünürdük:47:
misal2:bir konu hakkındaki fikirlerini yazar yazar yazar ......sonuna şu cümle konur tecrübeyle sabittir:34:
misal3:ayyyyy tam benlikkkk taamm nerden aldın şekerimm bayıldımmmm
misal4:eleştirilere açığım diye konu açan üye sinirlenir vee senden akıl alacak değilim!!!
misal5:kızlar çok üstüne gitmişsiniz o daha küçük siz hiç mi onun yaşındayken o hataları yapmadınız, ablaları olarak biraz empati yapın
misal6:ay tatlım nerelerdesin özlettin
vs vs vs

yeni ve kısa süreliğine yazılan replikler ...

-iftardan sonra dönüyorum, siz yorumlarınızı esirgemeyin .

-oruç ağzımı açtırma

-ramazan ayının yuzusu hürmetine allah cezanı versın

-sahura neler yapmalıyız

-oruçlu halimle kavga ediyorum :52::52::52:

bakın bu da benim evim, odam, salonum, yatak odam, tuvaletim, banyom, mutfağım, kabım kaçağım, aha da benim sevgilim:1:

replik değil de şu konu başlıgını görünce çok gülüyorum ----> önce hamileydim şimdi anneyim :27:

.

Son düzenleme:
yeni ve kısa süreliğine yazılan replikler ...

-iftardan sonra dönüyorum, siz yorumlarınızı esirgemeyin .

-oruç ağzımı açtırma

-ramazan ayının yuzusu hürmetine allah cezanı versın

-sahura neler yapmalıyız

-oruçlu halimle kavga ediyorum :52::52::52:

o nasıl bi replik ya
:1::1:

kociş, bebiş, göbiş, hamiş gibi kelimeler...

görende 5 yaşında ve evcilik oynuyor sanacak
:1:

kızlar çok süper bir konu olmuş burası:46:ben hep olumsuz yorumlara denk geliyorum
misal1:Senin yaşın kaç başın kaç, inanamıyorum ya biz senin yaşındayken gelecek düşünürdük, okul düşünürdük:47:
misal2:bir konu hakkındaki fikirlerini yazar yazar yazar ......sonuna şu cümle konur tecrübeyle sabittir:34:
misal3:ayyyyy tam benlikkkk taamm nerden aldın şekerimm bayıldımmmm
misal4:eleştirilere açığım diye konu açan üye sinirlenir vee senden akıl alacak değilim!!!
misal5:kızlar çok üstüne gitmişsiniz o daha küçük siz hiç mi onun yaşındayken o hataları yapmadınız, ablaları olarak biraz empati yapın
misal6:ay tatlım nerelerdesin özlettin
vs vs vs

şu 3. misaldeki gibi yazanların nasıl konuştuğunu merak ediyorum. kafamda bir nur yerlitaş beliriyor :9:

bakın bu da benim evim, odam, salonum, yatak odam, tuvaletim, banyom, mutfağım, kabım kaçağım, aha da benim sevgilim:1:

o kadar şeyi (özelini) paylaşınca ne oluyor ben de anlamış değilim...

replik değil de şu konu başlıgını görünce çok gülüyorum ----> önce hamileydim şimdi anneyim :27:

.

en çok buna güldüm:46: hamile olmadan anne mi olunuyordu yoksa? özellikle "önce hamileydim deme ihtiyacı hissedilmiş :49:

Back
X