- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
kimler ekşi sözlükte yazar,çabuk açıklayın oradan alınmış cümleler gördüm(replik değil tabiiki)
Hangileri mesela? (not: ekşi sözlük yazarı değilim. :) )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimler ekşi sözlükte yazar,çabuk açıklayın oradan alınmış cümleler gördüm(replik değil tabiiki)
Uzun zamandır siteyi ziyaretçi olarak takip ediyodum özellikle bir derdim var bölümünü
Üye olup,yazmak bu güneymiş
Bunu çok sık okuyorum
yeni ve kısa süreliğine yazılan replikler ...
-iftardan sonra dönüyorum, siz yorumlarınızı esirgemeyin .
-oruç ağzımı açtırma
-ramazan ayının yuzusu hürmetine allah cezanı versın
-sahura neler yapmalıyız
-oruçlu halimle kavga ediyorum![]()
kızlar çok süper bir konu olmuş burasıben hep olumsuz yorumlara denk geliyorum
misal1:Senin yaşın kaç başın kaç, inanamıyorum ya biz senin yaşındayken gelecek düşünürdük, okul düşünürdük
misal2:bir konu hakkındaki fikirlerini yazar yazar yazar ......sonuna şu cümle konur tecrübeyle sabittir
misal3:ayyyyy tam benlikkkk taamm nerden aldın şekerimm bayıldımmmm
misal4:eleştirilere açığım diye konu açan üye sinirlenir vee senden akıl alacak değilim!!!
misal5:kızlar çok üstüne gitmişsiniz o daha küçük siz hiç mi onun yaşındayken o hataları yapmadınız, ablaları olarak biraz empati yapın
misal6:ay tatlım nerelerdesin özlettin
vs vs vs
bakın bu da benim evim, odam, salonum, yatak odam, tuvaletim, banyom, mutfağım, kabım kaçağım, aha da benim sevgilim![]()
replik değil de şu konu başlıgını görünce çok gülüyorum ----> önce hamileydim şimdi anneyim
.