En popüler kk replikleri :)

Yalancı gebelik olayı var ya belki ondan koyuyorlardır, ne bileyim :))

Son düzenleme:
düğünde herşeyimizi kendimiz yaptık eşimin ailesi bize yardımcı olmadı.....

bu da oldukça popüler....

Son düzenleme:
Dertlere deva arayan ablaların olmazsa olmaz sorusu... "Kaç yaşındasın?" :111:

-sevgilim evlendikten sonra 360 derece döndü,, 360 derece dönmek nedir:) dönüp bulunduğun noktaya gelmektir. 180 di galiba tam tersi oldu demek rakamı?

-sevgilim evlendikten sonra 360 derece döndü,, 360 derece dönmek nedir:) dönüp bulunduğun noktaya gelmektir. 180 di galiba tam tersi oldu demek rakamı?
360 derece döndüyse problem yok o zaman ,adam şöle bi dönmüş gelmiş

" Hehh biri daha kuyuya taş atıp gitti! Yahu kardeşim müsait olduğunuz zaman açın şu konuları açıp gitmek ne demek şimdi kendimiz sorup kendimiz mi cevaplıcaz?! " :111:

aynennnn keşke benim sevgilimde 360 derece dönse şuan ve ilk olduğu zaman ki gibi olsa yani olduğu yere geri dönse o romantik haline

evet hamiş var,oce var,çok çok popüler olan tanımadığı halde canım sözü...
birde müzik bölümünde şuanda ne dinliyorsun topiğine,kafamı,kocamın sesini,ailemin dırdırını,çocuğumun bilmem nesini diye yazanlar bollukta,güldürmüyor bence.ama çok popüler

son günlerde bol bol...evliliğiniz oturmamış/evliliğimiz oturmadı

Son düzenleme:
Uzun zamandır siteyi ziyaretçi olarak takip ediyodum özellikle bir derdim var bölümünü
Üye olup,yazmak bu güneymiş
Bunu çok sık okuyorum

kimler ekşi sözlükte yazar,çabuk açıklayın oradan alınmış cümleler gördüm(replik değil tabiiki)

Bi şekilde tiye alarak kurulan cümlenin sonuna töbe töbe ekleniyor çok

-maddi durumumuz çok kötü geçinemiyoruz.
+sende işe gir çalış kocana yardım et.
-banane erkek değil mi çalışsın bana baksın.
+aaa kafan ne güzelmiş güle güle kullan.

Uzun zamandır siteyi ziyaretçi olarak takip ediyodum özellikle bir derdim var bölümünü
Üye olup,yazmak bu güneymiş
Bunu çok sık okuyorum

Bence ortalik yalan konu kayniyor. Aciliyorlar bir uyelik, 3 kisi birden yaziyormus, -mus, arkadas, kuzen (yersen). Biri baskasinin resmiyle KK nin en guzeli secilmis. Onun disinda ben yeni acilan bir uyenin yazdigi konulara inanmiyorum. Mumkunse yorum da yapmiyorum. Takip ediyorsa zaten baska uyeligi vardir. Onu tehlikeye mi atamiyorlar nedir.

-çok kararsızım ne renk yapsam??

-saç açma işlemi.nasıl yapsam açsam mı yıpranır mı .. gibi şeyler

hakikaten böyle çok başlık açılıyor ayrı ayrı. sıkıldım ben de artık hem aynı şeyleri okumaktan, hem de aynı şeyleri yazmaktan. o nedenle saç boyama bölümüne artık pek bakmıyorum... ha, bir de saçımı şöyle boyadım yakışmış mı diyenler de çok... yahu senin zevkin önemli olan, ben yakışmış derim ötekisi olmamış der... anlamsız bir soru

"kızım olacak adına karar veremedik.üç isim arasında kaldık. elif mi, alya mı, tuana mı olsun?"
"tatlım, bence hanne visal koy, cennetin dibi demek."

evet, çocuğuna isim koyamayıp sitede konu açıp soran da çok var... düşünsenize ilerde çocuk soracak "anne benim ismime nasıl karar verdiniz" diye mesela, kk'dan mı diyecek annesi de cevap olarak. daha kendi çocuğuna isim koyma konusunda karar veremiyorsa ohoooo, çocuk ona buna her şeyi sormakla büyütülür mü öyle ?

bir de "acilll yardımmmm" başlıklı konular da çok fazla, çok rastlanan bir replik oldu nedense. illa konuyu açıp okumak lazım neyle ilgili olduğunu anlamak için, ki çoğu öyle başlığın içeriği de pek aciliyet olmayan konulardan oluşuyor. aslında şu 4 senedir gördüğüm bildiğim kadarıyla bu şekilde içeriği yansıtmayan başlık açmak yasak... bazen editörler değiştiriyor o nedenle, ama değiştirilmeyenler de var. bunu da burdan yazmış olayım...

Son düzenleme:
Allah başka dert vermesin.
(genelde konu sahibinin derdi yeterince büyük bulunmadığında yazılır.)

kızlar yardım edin nolur, abim çok harika biri ama onu kötü kızlar kaçırıyor :)
(abisini kızlardan korumak isteyen küçük kardeş)

bunu yazmalıyım :)
geçenlerde bir sitede bir zamanlar ünlü olan bir bayan resmini koymuş,
biriside yorum yazmış.
Ay bayıldım,harika görünüyor, nereden aldınız o koltuğu :))

---Bizim millet konulara objektif bakamaz ,üstüne alinir ve hemen savunmaya gecer

Ben de sevmem öyle gece gezen tiplerde yalan söyleyen tipleri...büyük bir ahlaksizliktir

+++ Objektiv olmak bu mudur ?

---Lütfen yazdiklarimi alinti yapip cevap yazmayin ,muhatabim degilsiniz... (isine gelmiyor)

+++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…