En popüler kk replikleri :)

boy takıntısı
sarışın takıntısı
ezik psikoloji
sen ne anlarsın ki
büyüde gel

tatlım çok iyisin
ne kadar pis kalplisin
işine gelmedi tabi
size yorum yapmak boşuna
yapma o zaman
konuma yorum yapma sen
sana mı sorcam nereye yazacağımı
seninle uğraşamıycam
belediye baksın sana

bu konu yakında kapanır
yine hakaret var
sen yazdın oradan biliyoruz
neyse şutlanır zaten
çok güldürüyorsunuz beni

- Kızlar bu üye erkek....Msnden ekledim, bizzat gördüm erkek.

- Erkek olmayasın sen? (Kocasının göğüslerini büyüttüğünü söyleyen sözde 85 bedenlik insanın bunu sorunmuş gibi sorduğu topicte gördüm sanırım en son.)

"Kendimi çirkin hissediyorum...Oysaki çevremdeki herkes bana çok güzelsin diyor.166 boyunda ve 48 kiloyum ama dışarıdan bakıldığında 170 gösteriyorum."

"o nedemek yaaa 166 ama 170 gösteriyorum ne o DOĞAN GÖRUNUMLU ŞAHİN misin yani"

Son düzenleme:

-Aslında güzel oduğumu söylüyolar ama ben kendimi beğenmiyorum.Öğretmenlerim falan çok güzelsin diyolar.Aslında dudaklarım kalın, fiziğimin de düzgün olduüunu söylüyolar ama ben kendimi çirkin hissediyorum.(Aynı üye fotoğraf koyar, dudakları incedir.)

-Aslında güzel oduğumu söylüyolar ama ben kendimi beğenmiyorum.Öğretmenlerim falan çok güzelsin diyolar.Aslında dudaklarım kalın, fiziğimin de düzgün olduüunu söylüyolar ama ben kendimi çirkin hissediyorum.(Aynı üye fotoğraf koyar, dudakları incedir.)

Gerçi kaç kere yazıldı ama şunu son iki gündür (konuları incelediğimden ) çok görüyorum. "Bu konu kesin fake" yanına ilave olarak şunlar konuyor genelde..." " şunu koyanıda gördüm ne alakaysa artık... ""

Son düzenleme:
uzman yardımı almalısın,

bir uzmana danışın canım,

kısacası -uzman-

"Klavye delikanlisi". Ciddi ciddi sanali hayati haline getirenler var. Bir konuda zitsan tamam yandin. Cevap verirsin verdigine bin pisman olursun. Susmak bilmez bu tipler.

-çok kararsızım ne renk yapsam??

-saç açma işlemi.nasıl yapsam açsam mı yıpranır mı .. gibi şeyler

'sen sırf egonu tatmin etmek için konu açmışsın buraya' :) bende bu cümleyi her görüşümde gülüyorum... birde liseli bi kız geçenlerde yazmış...öğretmenim makyaj yaptığım için kızdı... beni yanına çağırdı senin makyaja ihtiyacın yok, sen çirkin değilsin' demiş öğretmeni :) bu ergenus kızımızda diyorki bizlere hocam bana çirkin değilsin dedi, güzelsin demedi :) o yüzden kendimi güzel bulmuyorum napcam ben bıdı bıdı bıdı....:)

"kızım olacak adına karar veremedik.üç isim arasında kaldık. elif mi, alya mı, tuana mı olsun?"
"tatlım, bence hanne visal koy, cennetin dibi demek."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…