boylelerini genelde banlatiyozSanki siz çok mükemmelsiniz pis kıskançlar
Dikkat et seni banlattırmayayım ben bu aralar bu modaboylelerini genelde banlatiyoz
bn de kazen'i alirim ardimaDikkat et seni banlattırmayayım ben bu aralar bu modaarkamda mune var
Sen al kazenibn de kazen'i alirim ardima
1 haftadir yoktum; dengeler degismis, herkeşler sirtini hökümete dayamisSen al kazenimune cımbızlar onu bikerem
buton derken sanirsin atari butonu- Kib butonu nerde ? Hemen kibliyorum :)
buton derken sanirsin atari butonu
Sorma ben diyorum okullar açılana kadar üyelik alımları kapatılsın1 haftadir yoktum; dengeler degismis, herkeşler sirtini hökümete dayamis
kiskandigini itiraf et harbiBir de şu replik çok populer '' ben çok bakimli,herkes tarafindan begenilen,çok güzel bir bayanım'' ee napalım?
'sizce duzelir mi kizlar? esim cok comerttir dovse de sovse de'Sorma ben diyorum okullar açılana kadar üyelik alımları kapatılsın
Bi replik daha yazayım;
Kocam melek gibi ama sinirlenince ağzımı burnumu kırıyor boşanmalımıyım ama çocuğum babasına aşık
Düzelmezmi seni pamuklara sarar ne olmuş ağzını burnunu kırdıysa'sizce duzelir mi kizlar? esim cok comerttir dovse de sovse de'
off ben hicbsy bilmiyiimmm : /Düzelmezmi seni pamuklara sarar ne olmuş ağzını burnunu kırdıysa
Bide son günlerin modası biraz edep yahu edep repliği
evet,itiraf ediyorum çok kıskandım. hiç bir zaman çok alımlı,çok bakımlı,görünce dibi düşülen bi hatun olmadımkiskandigini itiraf et harbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?