- 25 Ağustos 2014
- 20.923
- 49.883
- 798
boylelerini genelde banlatiyozSanki siz çok mükemmelsiniz pis kıskançlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boylelerini genelde banlatiyozSanki siz çok mükemmelsiniz pis kıskançlar![]()
Dikkat et seni banlattırmayayım ben bu aralar bu modaboylelerini genelde banlatiyoz![]()
bn de kazen'i alirim ardimaDikkat et seni banlattırmayayım ben bu aralar bu modaarkamda mune var
![]()
Sen al kazenibn de kazen'i alirim ardima![]()
1 haftadir yoktum; dengeler degismis, herkeşler sirtini hökümete dayamisSen al kazenimune cımbızlar onu bikerem
![]()
buton derken sanirsin atari butonu- Kib butonu nerde ? Hemen kibliyorum :)
buton derken sanirsin atari butonu![]()
Sorma ben diyorum okullar açılana kadar üyelik alımları kapatılsın1 haftadir yoktum; dengeler degismis, herkeşler sirtini hökümete dayamis![]()
kiskandigini itiraf et harbiBir de şu replik çok populer '' ben çok bakimli,herkes tarafindan begenilen,çok güzel bir bayanım'' ee napalım?![]()
'sizce duzelir mi kizlar? esim cok comerttir dovse de sovse de'Sorma ben diyorum okullar açılana kadar üyelik alımları kapatılsın![]()
Bi replik daha yazayım;
Kocam melek gibi ama sinirlenince ağzımı burnumu kırıyor boşanmalımıyım ama çocuğum babasına aşık![]()
Düzelmezmi seni pamuklara sarar ne olmuş ağzını burnunu kırdıysa'sizce duzelir mi kizlar? esim cok comerttir dovse de sovse de'
off ben hicbsy bilmiyiimmm : /Düzelmezmi seni pamuklara sarar ne olmuş ağzını burnunu kırdıysa![]()
Bide son günlerin modası biraz edep yahu edep repliği
evet,itiraf ediyorum çok kıskandım. hiç bir zaman çok alımlı,çok bakımlı,görünce dibi düşülen bi hatun olmadımkiskandigini itiraf et harbi![]()