En popüler kk replikleri :)

bir de yanlış kullanılan şu kelimeler var,en sinir olduklarım mesela

aceba,herkez,,yanlız,psikoloğu bozulmuş,psikolociktir o

yazdığınız her mesaja laf yetiştirip ,
sadece bununla da kalmayıp başkalarıyla olan karşılıklı mesajlarınızın da arasına girip
sonra da
'ay ben uğraşamıycam' veya 'seni önemsemiyorum' lafları.

Yok bi de önemseseler ne yapacaklar onu çok merak ediyorum

ha bi de şu var----->

hiç sevmiyorum bunu ben ya ,bunu bana yapan olunca şu eski regal reklamları vardı ya,o adam gibi davranasım geliyor.Şlaaakkk şeklinde

bu konuyu beni eleştirin diye açmadım(eleştirilecek kişi kaynana ya da görümcedir.kendi hatalarını duymak istemez)

en önemlisini unutmuşum,tüh bana! :) en sinir olduğuğum durum şu; üye konu açar,tartışmaya açık bir konudur neyse beklenen olur ve tartışma çıkar.sonra diğer üyelerden birkaçı işin yönünü değiştirir ve kadının açtığı diğer konuları bulup,

-aaa bak sen zaten kocanlada sorunluymuşsun,kaynananda sana şöyle şöyle yapmış,çocuğunda yaramazmış zaten vb...ay git biizmle hiç uğraşma,sorunlusun zaten

gibi cümlelerle anlamsız bir saldırı moduna geçerler.eski konusuyla ya da üzüntüsüyle vurmak nasıl bir anlayıştır işte orasını hiç anlamam..burada güvenmiş,paylaşmış zorda kalınca suratına tokat gibi vurun diye yapmamış bunu.gerçek hayatta da vardır ya böyle garip tipler,evlerden ırak :))

Son düzenleme:
Ahahahha yine eğlenceli bir topic

replik1.sabırl 0lmalısın!(BUNU ARTIK NASIL ANLAR BİLEM İYORUM AMA DEMEK İSTENEN SAVAŞ ET FES ETME)
replik2.mutlaka bir piskoloğa görünmelisin (ZATEN PARASIOLSAGİDECEK PİSKOLOĞA GİTMEK BİLİNİÇLE ALAKALIDEĞİL PARA İL ALAKALI)
replik3.çalışma hayatından kopmamalısın ( HER ZAMAN PARA SORUN ÇÖZMÜYOR ,SADECE ERKEKLERİ TEMBELLİĞİEİTİYOR )

Son düzenleme:
Beni çok sevdiğini biliyorum

nerden biliyorsun yahu ben babama bile güvenmiyorum bu devirde

Üyeler değil sadece "replikler" olsun konumuz kızlar,birde imla hataları replik değildir

onu unutamıyorum

bana dönmesi için ne yapmalıyım

beni aldattı ama hala seviyorum

görümcem....

eşimi/sevgilimi çok kıskanıyorum

bu film/kitap beni sarmadı

Amacım polimik çıkarmak değil (polemik )

Onu kale almayın (kaale )

narmikçiiiimmm benim amacım da "polimik" çıkarmak değil ama tdk'de de yazımı "kale almak"tır. "kale" yazıp "kaale" diye okunuyor, arapça kökenlidir. ailenizin türkçe öğretmeni geldiii :)))

konu açılır,istenmeyen yorumlar gelince;
ama siz bilmiyorsunuz,ben neler yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…