En popüler kk replikleri :)

ben aylemde ( ailemde )hiç böyle görmedim ama..dün eniştem amiliyat ( ameliyat )oldu... Eyer ( eğer) gelirsen konuşuruz..( ilk defa kelimelerin bu şekilde yazıldığına bu sitede şahit oldum da...)

bi de yiğenlerim-yiyenlerim bize gelicek var

bi de yiğenlerim-yiyenlerim bize gelicek var

Ya hic sorma benim aklima yiyen deyince aklima boyle yari insan yari canavar birinin evine yanlislikla girmis tazmanya canavari gibi birsey herseyi yiyor kiriyor dokuyor ama doymuyor anacagim oyle birsey geliyor. yiyen iste herseyi yiyor doymazsa senide yiyecek yiyen degil arkadaslar yegen, yigen veya yiyen de degil dogrusu yegen yanlis bilmiyorsam ama hicbiri yiyen kadar itici olamaz.

lanet olasica hayalgucum sagolsun, zaten pencere dense aklima tencere gelir ne alaka yada peynir beyin neyi nasil bagdastiriyor anlamadim.

Kocis lafinida sevmiyorum,gozumde hemen bir senaryo canlaniyor basrolde boyle evde issiz gucsuz bos bos pembe tuylu terligiyle sabahligiyla , kafasinda bigudilerle dizi bagimlisi kadinin kocasi gelmistir. Kelli felli adama sarilir basrol oyuncumuz ev hanimi ve kocis kocis bana ne getirdim bugun bana ne aldin bakiyim ay ay ay yesinler gidisini .... der.Yada kk uyesi kocasiyla gecirdigi vakitleri direk soylemektense kocis ekleyerek durumu ve eylemi yumusatip direk kocamla 2 kez haftada iliskiye giriyoruz, seks hayatimiz cok renkli demezde ay kocisle soyle boyle yapiyoruz hihihihi fln yazar.Her iki durumda fecidir.

Gobus ise gobekdir hele saglam gobekse hicbir sekilde gobegi gobuse cevirmeniz var olan yag kutlesini sevimliye cevirmez. Gobek iste bingil bingil yag falan filan...

Hamis ise hamide isimli kadina takma isimmis gibi gelir,,, kiz hamisss camasir asaceagim gelde bir yardim et kiz hadi...

Hepsinden kotusu bu sozcukler bana direk CICIS i hatirlatiyorki hepsinden fena... cicis gillerden olmayalim...

Bu arada anlamayinca anlamadigini caktirmamak icin olayi tuhaf yere cekiyorsun derler,kapasitenin ustunde yorum yaptim tabi anlayameazsinnn vs derler... Ama forumda en sevdigim sozcuk IMAM SAYKO dur candir canandir.. IMAM saykoluk yapmayin ! o kadar mumkunse yiyen fln olmasin civarda

Son düzenleme:
Ha bu arada yazilan yorumu begenmeyince veya bakis aciniz cok farkliysa hatta yazdiklarinizi anlamamislarsa bile soyle cevap veren var...

"Neyin kafasini yasiyorsun sen" Ne bicim laf bu ya ne demektir bu ne cirkin kelimedir. Ne hakla sirf yorumumu begenmedin diye sen beni alkol veya uyusturucu almakla itham edersin... en nefret ettigim kelime kusura bakmayin bu kelime bana edilirse cirkinlesirim simdiden soyleyim.

vuu konu güzelmiş,hepsini okuamdım ama bende yorum yazıcam,aman eksik kalmak istemem :)

-kızlar konu geyiğe çevrilmesin lütfen,kapatılacak

-bu forumda dini ve siyasi konular açmak yasak değil miydi?

-bu kk kadınları hep böyle,sanki linç psikolojisi var hepsinde.ayrıca hepsi eğitimsiz ve cahil.ünvte bitirenlere de sorun bakalım nereden mezunlar? kıyı köşe ünv.teler mi?

-kocişim,panpişim,cicişim,minnoşum

-kv.kp.(açılımını biliyorsunuzudur zaten)

-eltimgil,annemgil,kaynımgil,amcaoğlumgil (en sevmediğim konuşma tarzı bu)

-beğenmiyorsan okuma-yorum yazma

-birde konuyu dini açıdan ele alıp kendisini namus bekçisi ilan edip fetva verenler var tabii

-bu da benden bi replik size, "e pes sana!"

Son düzenleme:
birde şunlar var tabii

-kocam eşcinsel mi?sevgilim biseksüel mi? yorumlardan evet olabilir diyoruz sonrada bir sürü laf yiyoruz.sanki bizim yüzümüzden öyle olmuş :)

-beddua eden tipler var birde,burnun büzüşsün,parmağın kapıya sıkışsın İnşallah

-ve tabii bizi çete üyesi ilan edenleri de unutmuyoruz,saygılar sunuyoruz

bunu bazen ben de yapıyorum fal bakar gibi yorum yapmak

- canını çok sıkmış, bunalmışsın, daralmışsın, içinde biriktirmişsin, çok büyütmüşsün

'X kişi okumuş, yorum yapan yok. '

Halbuki konuya girenlerin çoğu ziyaretçi. (öyle biliyorum, yanlışsam düzeltin )

Tam ilişki yaşamayıp, gebelikten şüphelenen üyelere;

'Hamile kalmak o kadar kolay mı canım, bak insanlar yıllardır uğraşıyorlar olmuyor.'

kızlar herkes bana çok güzelsin diyo ama ben kendimi güzel bulmuyorum

resmimi koyayım bi de siz bakın nasılım diye

(yorumları beğenmeyince de)

ben zaten psikolojik bi araştırma için konu açtım resimdeki de ben değilim

Hadi ya..Hiç denk gelmedim böylesine..İyiymiş..

Bir derdim var'da gorduklerimden:

-Sizce hamile miyim
-Belirtilerim sunlar sunlar, hastaligim nedir?
-Bu hastaligin tedavisi var midir? (sanki tabipler birligine soruyor, biz nerden bilelim be kardesim?)

En sinir oldugum, konu sahibine inceden hakaretler yagdirip, tepki alinca "buraya konu actiysan her turlu elestririye acik olacaksin" laflaridir.

Ha bir de bu aralar dikkatimi ceken, kk'nin yeni modasi "ne ictiysen aynisindan istiyorum".

Kimileri hakaretle eleştiriyi aynı kefeye koyuyor işte... Aradaki farkı bilmiyorlar sanırsam...

Hadi ya..Hiç denk gelmedim böylesine..İyiymiş..

hahaha bi üye vardı sarışın kırmızı montlu bi resim koymuş

biz de burun estetik gibi şöyle böyle deyince

o da böyle bi açıklama yapmıştı

aslında koyduğu da dünyaca ünlü ve herkes tarafından beğenilen birinin fotosuymuş

(BİLENLER BİLİR)

"sana özel mesaj gönderdim tatlım"

veya sadece "pm" yazılıyor.

Yalnızca kadınlar külübüne değil birçok foruma özgü ezber bir cümle/kelime.

Sanırım artık otomatikleşmiş, birebir mesaj gönderdikten sonra genele de bildirmek zorunda hissediyor özel mesaj gönderen üye. Kesin böyle olmalı.

Şimdi güzel Üye'cim, Gönderdiğin kişi zaten görüyor kendisine mesaj geldiğini, O'na bildirim gidiyor yağni sana geldiği gibi.

Genele yazıp bilmeyenler bilsin, biz özel mesajlaşıyoruz,haberleşiyoruz siz de bilin istedik nedir bunun mantığı, nedir bunun kafası :))

Ben farzet ki topiğine çok takılırım..

Oradan enstanteneler mesela

*dayıcığım seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun...( Artık dayısının orayı okuyacağını nasıl farzediyorsa,sanki telefonla arayıp kutlayamaz... ?

*güzel kızım sen ne tatlı bebeksin,iyi ki varsın...( Evdeki çocuğu..Daha okuma yazma bilmeyen çocuk...Eh bunu ben de sık yapıyorum )

*Yaşasın bu gün iş yerinden erken çıkıp alış veriş yapıcaz..( Eee bunu kime söylüyorsun ki ? )

Son düzenleyen: Moderatör:
bide yeni birsey cıktı cok ilgincime gidiyor ama cevapta yazıyorum değişik mesela, alttaki su isimden devam et isim türet , üstteki en son nerende sivilce cıktı, yandaki hayyatta yapmayacagın 3 sey, ötedeki hangi ismi koyardın , berideki liste uzayıp gidior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…