• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En özel gün neden mahvedilir ?

Polyannaaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
857
473
123
Merhabalar arkadaşlar , geçtiğimiz Eylül ayında sevgilimle evlilik kararı aldık. Aileler birbirini zaten tanıyordu oturup sohbet etmek için bir araya gelindi vs. Fakat ilk dakikasından itibaren sevgilimin ablası sorun çıkarıp durdu sürekli laf sokmalar , evin sağını solunu kontrol etmeler , surat asmalar. Modum düşse de bir şey diyemedim tabi ki. İsteme günü dozu artırdı tuzlu kahve içilmeyecek diye tutturdu.
Sevgilime de içmeyeceksin diye direktifler verince dayanamadım, o kahve içilecek dedim. Tabi surat yine beş karış oldu. Telefon elinden düşmedi ortamı bozdu. Herkes gittikten sonra sevgilimi arayıp istemediğimi söyledim hatta ağladım. Çünkü en özel günlerimden biri çok saçma bir şekilde berbat edildi. Ertesi gün sevgilim buluşalım dedi ve yakın arkadaşlarımızın evinde buluştuk bir şekilde halledeceğini konuştuğunu söyledi güya pişmanmış özür dilermiş. Ama o akşam sevgilimin telefonunda Whatsappta benimle ilgili konuşmalarını gördüm üslubum hoşuna gitmiyormuş, işte kahveninde hepsini içmişsin diye sevgilime trip atmalar, aile gruplarında ki tüm konuşmalar silinmiş. Üslübumun hoşuna gitmediği yer ise bir kaç ay önce artık evlenin diye söyledi bende zamanı var şuan düşünmüyorum dedim. Hep kendinden örnek vererek ben tanışıp 4 ayda evlendim dedi evine davet etti gece gidemeyeceğimi söyledim çünkü uzak mesafe de. Ciddi bir şey yokken gitmek istemedim hemde. Tabi bu zamana kadar bir çok şey oldu sevgilimi arayıp küfür etmeler, nişanımız oldu nişan günü tatile gitmiş bizi engelledi her yerden eşinin instagramından paylaşmış sevgilimin hesabından gördüm “Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda” diye. İşte siz eğlenin biz anca güleriz yazmalar bütün bu yazılar çok komik bence ama neden yani niye yapar bir insan bunu. Babası sözde kardeşine kıyamıyor diyor ama kıyamayan biri bunları yapmaz mutluluğunu bozmaz değil mi? Bir araya gelmiyorum, gelmem de mecbur kalmadıkça nasıl davranmalıyım sizce kaale almak istemiyorum ama can sıkıcı hareketleri var
Not : Bir kaç ay önce evine davet etti yazdım Geçen yıl Eylül ayında evlilik teklifi etti Kasımda isteme oldu. Geçen yıl Ocak ayında evine davet etmişti. Evlenme kararını aldıktan sonra değil yani eve davet edilme.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar , geçtiğimiz Eylül ayında sevgilimle evlilik kararı aldık. Aileler birbirini zaten tanıyordu oturup sohbet etmek için bir araya gelindi vs. Fakat ilk dakikasından itibaren sevgilimin ablası sorun çıkarıp durdu sürekli laf sokmalar , evin sağını solunu kontrol etmeler , surat asmalar. Modum düşse de bir şey diyemedim tabi ki. İsteme günü dozu artırdı tuzlu kahve içilmeyecek diye tutturdu. Sevgilime de içmeyeceksin diye direktifler verince dayanamadım, o kahve içilecek dedim. Tabi surat yine beş karış oldu. Telefon elinden düşmedi ortamı bozdu. Herkes gittikten sonra sevgilimi arayıp istemediğimi söyledim hatta ağladım. Çünkü en özel günlerimden biri çok saçma bir şekilde berbat edildi. Ertesi gün sevgilim buluşalım dedi ve yakın arkadaşlarımızın evinde buluştuk bir şekilde halledeceğini konuştuğunu söyledi güya pişmanmış özür dilermiş. Ama o akşam sevgilimin telefonunda Whatsappta benimle ilgili konuşmalarını gördüm üslubum hoşuna gitmiyormuş, işte kahveninde hepsini içmişsin diye sevgilime trip atmalar, aile gruplarında ki tüm konuşmalar silinmiş. Üslübumun hoşuna gitmediği yer ise bir kaç ay önce artık evlenin diye söyledi bende zamanı var şuan düşünmüyorum dedim. Hep kendinden örnek vererek ben tanışıp 4 ayda evlendim dedi evine davet etti gece gidemeyeceğimi söyledim çünkü uzak mesafe de. Ciddi bir şey yokken gitmek istemedim hemde. Tabi bu zamana kadar bir çok şey oldu sevgilimi arayıp küfür etmeler, nişanımız oldu nişan günü tatile gitmiş bizi engelledi her yerden eşinin instagramından paylaşmış sevgilimin hesabından gördüm “Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda” diye. İşte siz eğlenin biz anca güleriz yazmalar bütün bu yazılar çok komik bence ama neden yani niye yapar bir insan bunu. Babası sözde kardeşine kıyamıyor diyor ama kıyamayan biri bunları yapmaz mutluluğunu bozmaz değil mi?
Not : Bir kaç ay önce evine davet etti yazdım Geçen yıl Eylül ayında evlilik teklifi etti Kasımda isteme oldu. Geçen yıl Ocak ayında evine davet etmişti. Evlenme kararını aldıktan sonra değil yani eve davet edilme.

Merhabalar arkadaşlar , geçtiğimiz Eylül ayında sevgilimle evlilik kararı aldık. Aileler birbirini zaten tanıyordu oturup sohbet etmek için bir araya gelindi vs. Fakat ilk dakikasından itibaren sevgilimin ablası sorun çıkarıp durdu sürekli laf sokmalar , evin sağını solunu kontrol etmeler , surat asmalar. Modum düşse de bir şey diyemedim tabi ki. İsteme günü dozu artırdı tuzlu kahve içilmeyecek diye tutturdu. Sevgilime de içmeyeceksin diye direktifler verince dayanamadım, o kahve içilecek dedim. Tabi surat yine beş karış oldu. Telefon elinden düşmedi ortamı bozdu. Herkes gittikten sonra sevgilimi arayıp istemediğimi söyledim hatta ağladım. Çünkü en özel günlerimden biri çok saçma bir şekilde berbat edildi. Ertesi gün sevgilim buluşalım dedi ve yakın arkadaşlarımızın evinde buluştuk bir şekilde halledeceğini konuştuğunu söyledi güya pişmanmış özür dilermiş. Ama o akşam sevgilimin telefonunda Whatsappta benimle ilgili konuşmalarını gördüm üslubum hoşuna gitmiyormuş, işte kahveninde hepsini içmişsin diye sevgilime trip atmalar, aile gruplarında ki tüm konuşmalar silinmiş. Üslübumun hoşuna gitmediği yer ise bir kaç ay önce artık evlenin diye söyledi bende zamanı var şuan düşünmüyorum dedim. Hep kendinden örnek vererek ben tanışıp 4 ayda evlendim dedi evine davet etti gece gidemeyeceğimi söyledim çünkü uzak mesafe de. Ciddi bir şey yokken gitmek istemedim hemde. Tabi bu zamana kadar bir çok şey oldu sevgilimi arayıp küfür etmeler, nişanımız oldu nişan günü tatile gitmiş bizi engelledi her yerden eşinin instagramından paylaşmış sevgilimin hesabından gördüm “Yaptıklarım için pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda” diye. İşte siz eğlenin biz anca güleriz yazmalar bütün bu yazılar çok komik bence ama neden yani niye yapar bir insan bunu. Babası sözde kardeşine kıyamıyor diyor ama kıyamayan biri bunları yapmaz mutluluğunu bozmaz değil mi?
Herkesin de sözünde muhakkak sorun çıkıyor 🙏benimde dahil çok kötü şeyler yaşamıştım
Ailem tarafindan sağ olsunlar 😡😡😡ama ailemle benim aramdaydi oğlan tarafı bilmiyor şükür belli etmedim. Tek sorunlar yaşayan siz değilsiniz onun için de anlatıyorum aslında. Ablayla aranız umarım düzelir ancak ben hiç ihtimal vermiyorum ...hep böyle olucaksiniz

Okurken yaşı kucuk mu acaba dedim ama evliymiş. 🙄 Herhalde kendi gorumcelerinden veya eş ailesinden çok çekmişse insan yerine konmamissa aklinca dikkat cekmeye calisiyor, size de sorun yaratmak istiyor gibi geldi bana.

Umarım her özel gününüzde uzağa gider.bildiğin görümce filmi aklıma geldi sanırım kardeşini kaybedeceğim hissine kapılmış.Umursamayın takip etmeyin onun kazanmasına izin verip en güzel günlerinizi bozmayın nişanlınıza sorunları yansıtmayın çünkü onun istediği bu böyle aptallar yüzünden sevdiklerimizi kaybediyoruz.

Hiç normal değil, ya ruhsal bi problemi var ya da bi konudan sana bilenmiş. Erkek arkadaşını çok iyi gözlemle aranızda dengeyi bulamayacaksa yol yakınken dön derim
Erkek arkadaşımla da konuşmuyor. Bilmiyorum ne olacak böyle

Herkesin de sözünde muhakkak sorun çıkıyor 🙏benimde dahil çok kötü şeyler yaşamıştım
Ailem tarafindan sağ olsunlar 😡😡😡ama ailemle benim aramdaydi oğlan tarafı bilmiyor şükür belli etmedim. Tek sorunlar yaşayan siz değilsiniz onun için de anlatıyorum aslında. Ablayla aranız umarım düzelir ancak ben hiç ihtimal vermiyorum ...hep böyle olucaksiniz
Ben ailesine söyledim ben bir şey yapmadan bunlar oldu ben bir araya gelmek istemiyorum diye haliyle kızları olduğu için aklama yoluna gidiyorlar.

Okurken yaşı kucuk mu acaba dedim ama evliymiş. 🙄 Herhalde kendi gorumcelerinden veya eş ailesinden çok çekmişse insan yerine konmamissa aklinca dikkat cekmeye calisiyor, size de sorun yaratmak istiyor gibi geldi bana.
Hadi ben el kızıyım diyelim. İnsan canı olan kardeşine neden yapar ne kadar üzüldü ben söyleyene kadar bilmiyordu bile ayrıca odalarda oldukları için. Bişey bekliyordum ama bu kadarını değil dedi

Babası anası müdahale etmiyor mu acava ben hiç bisey demedigim halde babam kalktı aile işlerimize karışma dedi anasi babasi yolunu acıyorsa hiç uğraşma kıskançla

Umarım her özel gününüzde uzağa gider.bildiğin görümce filmi aklıma geldi sanırım kardeşini kaybedeceğim hissine kapılmış.Umursamayın takip etmeyin onun kazanmasına izin verip en güzel günlerinizi bozmayın nişanlınıza sorunları yansıtmayın çünkü onun istediği bu böyle aptallar yüzünden sevdiklerimizi kaybediyoruz.
Biz gülüyoruz artık aramızda o da o yuvasını kurdu bana engel olamaz diyor. Konuşmuyorlar şimdi ama ablası konuşmak isterse konuşur bana olumsuz yansır mı bunu da düşünüyorum

Ben ailesine söyledim ben bir şey yapmadan bunlar oldu ben bir araya gelmek istemiyorum diye haliyle kızları olduğu için aklama yoluna gidiyorlar.
Aklama yoluna gidiyorlarsa eyvah yani. Bariz rıh hastası gibi davranan kızlarına, kardeşine sert bir tutum göstermeleri gerekirdi. Kızın yaptıkları çok basit şeymiş gibi ne var canım modunda sevgilin de sanki. Bu gerçekten önemli bir sorun. Bu görümce baya baya sıkıntılı.

Babası anası müdahale etmiyor mu acava ben hiç bisey demedigim halde babam kalktı aile işlerimize karışma dedi anasi babasi yolunu acıyorsa hiç uğraşma kıskançla
Annesi tamam bir araya getirmem diyor ama babası benim bir tane kızım var kardeşine kıyamadı vs diyor. Hatta hemen sonrasında babama barıştırmak için söylemiş kızım evime gelmiyor küstü diye, babamda eğer böyle bir şey söylerseniz Polyanna bitirir bu işi bence kapatın demiş

Aman boş ver ya normal bi tip değil . Kendi kardesinin nisanina gelmemiş bir de laf sokuyo. Yapılan sana değil kardeşine . Herkes kendi seviyesinde hareket eder sakın onunla muhatap olup seviyenizi esitlemeyin
Yok cevaben zaten bir şey yazmam , sırf fotoğrafları koydum diye yazmış zaten. Mecburen bir araya gelince de yapacak biliyorum nasıl katlanırım bilmiyorum 🤷‍♀️

Back