- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.694
- 598
- Konu Sahibi Toprak ve su
-
Bu erkekler ne kadar kaba ne kadar acimasiz .hic sikma canini saglam dur.mesafe koy.Dun gece konusmayi denedim sirtini dondu yatti dinlemedi O kadar cok agrima gidiyorki ; (
Benim kv kp istemedim birseyi yapmiyor zaten onlar saygi gosteriyorlar .. konusur ama vermez bana sorar hep . Bunu giysinmi disari ciksinmi vs .sorun kocada normalde o da yapmazdi ama simdi boyle iste .Ben sadece Fransa'da yer sofrasi isine takildim..
Don annenin evine gel ya onlar sana misler gibi bakar. Cahil cahil onu bunu tikistirmazlar bebegin agzina en azindan belki
Cnm kv deden yana hic sorunum yokki kendi evimde yalniz kalicam daha cok kafam agriyacak hem bebek gormeye gellenler olucak ben esime surat esim bana surat burda kalabalikta kayniyor herseyCanım sje alicam daha cok kafam en lohusasin bende öyle. Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın söz konusu bebeği olunca atmaca gibi kapmak geliyor içinden. Ve gerçekten bebeğe birşey yedirmek cook büyük cahillik. Hemen kendi evine geç düzenini kur. Temizlik vs boşver. Yemek yapsan kafi. Esin de düzelir bir süre sonra kendi haline bırak.
Cnm ben kv bisi demesem bile o ogluyla konismustur zaten kus oldugumuzu biyor onunda icine sinmiyor gozumuze bakiyor kadin eskisi gibi olalim diyeEsinmi logusa senmi logusasin anlamadim.
Niye uzatirlar sanki anlamis degilim. Uzatmasalarmis.
Kv anlaysiliymis gercektende ama kocan cok tuhaf... sen logusasin hormonlarin zaten normal degil. Yasadiklarin normal disi. En cok onun anlayis gostermesi gerekirken en buyuk tribi o atmis. Kv ile konussa onunla konussa. Nekadar stresli olduğunu falan biliyordur zaten kv. Konus deki. Oglunla konus. Benle konusmuyot sanki o logusa diyr...
Insan gibi konusaydim ??? Ben bagirmadan once defalarca sinirli oldugumu konuyu degistirmesi gerektigini soyledim zaten . Bagirinca bile hiçbir hakaret cumlesi kurmadim bir dakika bile surmedi konusmam
KV ve kp iyi olsaydı olayı körüklemek üstüne gelmek yerine oğlum yapma kız haklı derlerdi. Lokum bal vs 1 yaştan önce yasak kesinlikle. Bebek sindiremez ki.Cnm kv deden yana hic sorunum yokki kendi evimde yalniz kalicam daha cok kafam agriyacak hem bebek gormeye gellenler olucak ben esime surat esim bana surat burda kalabalikta kayniyor hersey
Evet sonucu hos olmadi ama kotu niyetle olmadiklarini biliyorum cahilliktenKV ve kp iyi olsaydı olayı körüklemek üstüne gelmek yerine oğlum yapma kız haklı derlerdi. Lokum bal vs 1 yaştan önce yasak kesinlikle. Bebek sindiremez ki.
Cevap verme gereği duydum kusura bakmayın. Belki doğum sonrası süreci çok zor atlattığım içindir.Kusura bakma ama şimdi burda bana bile carlıyorsun... Kocana da gerektiği kadar tekrar edebilirdin bağırmak yerine. İşte sende diyorsun ki tekrar ettim sonra bağırdım bende diyorum ki tekrar etseydin kaç kez gerekiyorsa. Bağıran insanları bende sevmiyorum ve tavır koyarım net.
Iyimisiniz siz sizin cumlenizi anlamadigimi belirtmek icin tekrar yazmam mi carlamak oldu ? Ayrica benim en nefret etigim seydir bagirarak konusulmasi heleki buyuklerin onunde ama sabir dedigin seyinde bir siniri var mallesef heleki logusaysan sectiginiz kelimere bakin insan gibi kossaymisim carlamisim vs bukelimerle uslup dersi vermeye kalkiyorsun ... sen bin kez tekrar edersin bir seyi ben edemedim .Kusura bakma ama şimdi burda bana bile carlıyorsun... Kocana da gerektiği kadar tekrar edebilirdin bağırmak yerine. İşte sende diyorsun ki tekrar ettim sonra bağırdım bende diyorum ki tekrar etseydin kaç kez gerekiyorsa. Bağıran insanları bende sevmiyorum ve tavır koyarım net.
Kiskandigini dusunmuyorum aksine cok mutlu surekli bebekle ilgilenmek istiyor tabi basinda ben yoksam benim kucagimdaysa yaklasmiyor . Yoksa altini degistirir giydirir cikarir yuzbinbir tane resimini cekerBence esin esekten düsmüse dönmüs.. Evlat sahibi olmayi dilemissiniz, bazi zorluklardan sonra rabbim nasip etmis.. Esinizin acisindan bakin lütfen.. Su an elde ne var.. Hormonlari tavan yapan Anne, el kadar bebe.. Ne ele gelir ne avuca.. Sein bugüne dek sizin bebeginizdi belki.. Tüm ilgi onda.. Etrafinda pir dönen kadin.. Bir günde yok oldu.. Pabuc damals atildi.. Esiniz (hic hos olmayan yogurt sakasiyla) sizin ve ailenizin ilgisini cekmek istemis, caresizce) su anki küslügü de size degil.. Yaptiginin farkinda, parmak kadar canindan cok sevdigi olunu kiskanmasini yediremiyor kendine.. Zaman taniyin, bebegi o emziremez tabiiki.. Ama firsat Verin altini bezlesin, gazini cikarsin.. Aralarinda bir bag olussun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?