En mantıklısı nedir bilemiyorum ama bunaldım

Anneniz çok mu rahat nasıl getirdi eve ve size rağmen cinsellik konuşuyor hep böyle birimiydi
Aile büyükleri varsa söyleyin adam bir şekilde gitsin ordan yada çok seviyorsa evlensinler.
eee evlenseler ne değişecek?
adam annesinin sevgilisi değil üvey babası olacak, sonuç?

o zaman adamla annenin cinsellik kavgası etmesi, kızın rahat edememesi durumunda ne değişecek tam olarak?

o zaman adamla annenin cinsellik kavgası etmesi, kızın rahat edememesi durumunda ne değişecek tam olarak?
Yani tek fark boşuna başka mirasçı olacak kadına. Başka bir fark yok.

baba da evli çocuklu
baba kızına evinde ayrı bir oda versin madem? cici anneye de desin "kızım artık burada bizimle kalacak o yetişkin olduğuna göre onun yanında konuşmalarımıza filan dikkat edelim"...

yok ama olur mu annelere zimmetli çocuklar isterse 30 yaşına gelsin.

3. kişi (çocuğun bile olsa) yaında cinsel birşey konuşabilmek benim için söz konusu bile olamayacak bir şey bu arada, savunmuyorum ama anadoluda ne teyzeler ne cinsellikler konuşuyor, hatırlıyorum ben küçükken mahallede ,altın günlerinde filan neler konuşulurdu hele yaş aldıkça iyice coşuyor o ablalar (avrupada da metroda, restoranda rahat rahat konuşan bi sürü kız grubu filan görmüştüm, evde de konuşuyorlardır belki bilmiyorum). o yüzden herkesin ayıp kavramı aynı değil maalesef...

rahatsız olan konu sahibi, hoş bir durum da değil elbette rahatsız olur da, başının çaresine bakması gereken de yine o.

tüm bunlar olmasa bile yaşı 30a yaklaşan bir kadın, ne yapacak ömrünün sonuna kadar anasıyla mı oturacak?

Yani tek fark boşuna başka mirasçı olacak kadına. Başka bir fark yok.
kız evlenseler daha kötü!

adam/kadın dengesizse 2 kavga eder belki 3.ye ayrılırlar -olabilir yani.
sen kimsin beee! deme lüksün var sevgiliyken

nikahı kıysan aldın başına belayı, asıl adam o zaman dese ki "biz evliyiz, burası da bizim evimiz", hadi buyur burdan yak.
şimdi belki sevgili olarak takılınca cık cık eden onaylamayan vardır, yarın evlenseler çift olacaklar adamın anası babası da eve gelecek gidecek belki?

Ya kadın bunları düşünmüştür zaten. Önceden çektim bununla nikah şart değil demiştir. E kadını evi var, varsa arabası ya da yatırımı vardır. Neden durduk yere tek çocuğu varken mirasçı olsun başkası? Bazıları çok kaşıyor bazı konuları gerçekten.

Kusura bakma ama Anneniz fena şalvarına ateş mi düşmüş de Sevgilisi olacak adamı bir genç kız yetiştirdiği eve almış?

Nasıl kıyıyor size?
Madem öyle o adamın evine gitseydi.
Ya da adam aç açık da biri onu besleyeceğine sizinle ilgilensin.

Ben üvey babamla büyüdüm 6 yaşımdan 18 yaşıma kadar üniversitede başka şehire gittim yine gidip geldim annem asla böyle şeyler konuşmaz yanımızda kavga bile etmezlerdi. arkadaşımın annesi yeni evlendi onun eşi de saygısızlık yapmaz kötü hissetirmez burada anne çok suçlu

O zaman yaşlanınca kızım bana baksın demesin böyle anne..

Yaşlılık evin içinde elin adamıyla don daşK gezmeye, sex kavgası yapmaya benzemez ..

s

O zaman yaşlanınca kızım bana baksın demesin böyle anne..

Yaşlılık evin içinde elin adamıyla don daşK gezmeye, sex kavgası yapmaya benzemez ..

Arkadaşlar anlamadığınız nokta şu, anne öyle olsun böyle olsun iyi bir anne olsun, çocuğunu düşünsün vs. Ama bu kadın bunları yapmıyor, yapmak istemiyor. Öyle bir zorunluluğu da sorumluluğu da yok. Yaşlanınca çocuğum bana baksın derdi olup olmadığını da bilmiyoruz. Bu anne böyle bir anne. Kız da ya kabul edecek ya da gidecek başka çaresi yok.

Bu kız kadının karnında 9 ay taşıdığı evladı. Tabi ki zorunda değil ama aile olmak, anne olmak başka bir duygu. Bağlılık gerektirir.

Evet, haklı olduğun noktalar var bu anne böyle bir anne. Konu sahibi bunu kabullenip çözüm bulmalı. Başka çaresi yok çünkü.

Fakat, tam da Ülkede ekonomik kriz varken insan evladını böyle çaresiz bırakmaz..

Geleceği tabi ki bilemeyiz fakat Ülkemizin gerçeği yarın elden ayaktan düşünce bir kızım var diye dolanır etrafta.

Ama babası oda vermekten daha iyi birsey yapmış anneye ev bırakmış. Evi bırakmasında bir kızlarının olmasının etkisi vardır muhtemelen. Şimdi kız o evde uygunsuz konuşmalara şahit olduğu için barınamıyorsa annesinin sorumluluk alması gerekir.

Valla o elden ayaktan düşünce çocuğa yamanma kısmı biraz çevreyle alakalı. Benim çevremde ya bakıcıyla ya bakımeviyle çözülüyor o mevzular artık bizim nesilde. Kimse işini gücünü bırakıp yaşlı bakmıyor, yaşlıların da öyle talebi olmuyor genelde.

Her anne aynı değil, her aile birbirine bağlı değil, çocuk doğurunca annelik yüklenmiyor. Ya da yüklense bile bir yerden sonra başının çaresine baksın diyebilen anneler var.

Ben mesela hayatımı başka bir insana adayamayacağım, ömrüm boyunca birinin sorumluluğunu almak istemediğim için anne olmayı tercih etmedim. Ama her insan bu bilinç seviyesinde değil. Düşünmeden anne olup ağır gelen bir sürü insan var. Bu insanlara da 30 yaşına gelmiş çocuğuna bakmak zorundasın, bu senin sorumluluğun diyemem ben. Bakmış, büyütmüş, okutmuş meslek sahibi etmiş. Bundan sonrası benim sorumluluğum değil diyorsa değildir. Bu sorumluluğu da evladı dahil kimse yükleyemez istemiyorsa.

eee benim annem dünyada cinsellik diye bir şey yok, hiç icat edilmemiş gibi yaşıyor ona kalırsa. 5 çocuk doğurdu.
herhalde hepimizi leylekler getirmiş. sizin anneniz öyledir benim annem böyledir, ne yapalım? annelerimizi mi ödünç verelim konu sahibine?

tamam hep birlikte el ele tutuşup burada çok suçlu bir anne vaaar, diye bağıralım, oldu mu?

yahu hadi kadın çok suçlu (ki bu bir suç da değil de neyse kabahatli, ayıp ediyor) diyelim, sonra?

kadını sabaha kadar suçlasak ne olacak? çözüm mü? çok enteresan bir toplumuz ha hakketen. (konu sahibi annemin bu yaptığı normal değil demi, bana bi şey diyin diyor olsa, biz tasdik edelim, eyvallah da, kız çözüm arıyor ya hani).

bakın ortada şikayet filan edilebilecek ya da birisinin müdahele edebileceği vs. hiç bir şey yok. yetişkin bir kadın yetişkin de bir sevgili var, sapık manyak şey de değil yaptıkları, bu kız evde olmasa hiç sorun olmayacak bir şey. kötü, maruz kalması zor, aşırı sinir bozucu, hele bizim toplum için zaten tüüü kakaaa, tamam da. çözüm? annenin ağzına bant mı yapıştıralım?

annesiyle de zaten kötü olmak istemiyor konu sahibi, anladığım
en olup olabilecek şey yine taşınması, uygun bir çözüm bulmaya çalışması.

nereden biliyorsunuz?
belki adam kusurluydu boşanırken, belki aldattı?
belki kadın baştan beri zaten dengesizdi, psikolojik sorunları vs. vardı ama adam kadının tedavi olması ya da hiç çocuk yapmamak gibi opsiyonlar yerine, aman kısır demesinler diye illa çocuk yaptı?

bilmiyoruz ki?

yetişkin yaştaki insanlar için hala annesinin sorumluluk alması gerekir demektense, kendi başının çaresine bakması gerekir desek artık? nasıl olur?

annesi sorumluluk alsa güzel olabilir. elbette, ama almıyorsa zorla sorumluluk nasıl aldıracağız mesela?

o ev baba tarafından kız için verilmişse keşke kızın üstüne verseymiş anneye kullanım hakkı verseymiş böyle şeyler var yasada, dimi? benim etrafımda boşanıp ev veren çocuklara veriyor, kadınlar kulanım hakkı alıyor sadece.

ha kız gitsin babayla da konuşsun, annesiyle de gerekirse kavga etsin, ben yok demiyorum, hakkıysa arasın elbette de ama anneliği böyle asla bitmedik bir sorumluluk haline getirmeyin gözünüzü seveyim.

Detay bilmiyoruz belki evi babası kızım yaşayacak diye bıraktı. Öyleyse evden gitmesi gereken annesi. Hep annen hayatına devam edecek sen büyüksün vs diyenler olmuş. Maaşı yetmiyorsa ne yapacak. Zaten gelirini yükselt evden git dedim ama kızın evde huzuru yok mutfağa gidemiyorum diyor. İkinci kiralık ev varsa annenin gitmesi gerekiyo. Niye bi insan durup dururken huzursuz olur kızı suçlamak neden

Elbet alışacak yokluğunuza. O zaman siz hiç evlenemeyecek misiniz anneniz arkanızdan ağlıyor diye? İlla ki alışacak oda yokluğunuza. Zaten mesafeler her zaman aileyi daha güçlü kılıyor. O zaman konuşurken, seni nadiren gördüğünde daha ılımlı, nazik oluyorlar :) Siz annenizle artık sevgilisi evdeyken nereye kadar kalacaksınız ki? Bence en güzeli siz o evden gidin.

Ay çok sinirlisiniz ya...
Adam evi eski karım manitayla takılsın kızım da içine sığamasın diye vermemiştir tabii ki. Sevgilisi o eve tasindiysa ve rahat rahat takılmak istiyorlarsa bir zahmet bu kıza da kira yardımı yapsınlar. En mantıklısı bu yani çok açık.

cinsellik kavgası nedir bu yaşta ya? hiç mi düşünmüyorlar seni

a aaa
yahu neden sinirleneyim tanımadığım bilmediğim insanlar
ortada mağdur bebek, hasta , aciz durumda biri de yok ki -öyle olsa üzüleyip sinirleneyim diyeyim
asıl siz çok tuhaf çıkarımlarda bulunuyorsunuz.

Kızım yaşayacak diye ev veren adam kızının üzerine yapardı. Muhtemelen tazminat olarak vermiştir o evi. Öyle değilse de hakkını arasın dicem de annenin üzerine yapıldıysa hukuki olarak da bir hak iddia edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…