- 11 Aralık 2018
- 40.410
- 251.036
- 598
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Senden beter olabilmem için günde 272828 erkekle sevişmem gerek. Biliyorum örselenmekten zevk alıyorsun, mazoşist bir tarafın var ama bugün seninle uğraşasım yok.Sitede ben linçleniyorum ama sen benden betersin haa.ben en azından çoluk çocuk işlerine girmiyorum.
Bu kadının konu sahibi oğlu olsaydı da aynı genişliği yapabilir miydi acaba ? Oğlu annesinin burnundan getirirdi. Siz de getirin. Madem sevgili yapıyor gitsin adamın evinde yapsın. Sonuçta o ev belli ki babanızdan kalmış size sizin de hakkınız ÇarYorum yapan çoğu kişinin yumuşata yumuşata söylemeye çalıştığı şeyi söylüyorum: bu yaşta ne sevgilisi be? Gelinlik çağında kızın var.edep diye birşey var.kizı 27 yaşındaysa kendisi menopoza girmiştir.sevgilisi mi kalmış?.utanmaz kadın.ki ben de böyle düşünüyorum.bu yaşta ne sevgilisi be? Menepozluk kadın cinsellik kavgası yapıyormuş bir de.ama helal olsun derim bu yaşta iyi bulmuş.
Çok pardon size alinti olmusYorum yapan çoğu kişinin yumuşata yumuşata söylemeye çalıştığı şeyi söylüyorum: bu yaşta ne sevgilisi be? Gelinlik çağında kızın var.edep diye birşey var.kizı 27 yaşındaysa kendisi menopoza girmiştir.sevgilisi mi kalmış?.utanmaz kadın.ki ben de böyle düşünüyorum.bu yaşta ne sevgilisi be? Menepozluk kadın cinsellik kavgası yapıyormuş bir de.ama helal olsun derim bu yaşta iyi bulmuş.
Yorum yapan çoğu kişinin yumuşata yumuşata söylemeye çalıştığı şeyi söylüyorum: bu yaşta ne sevgilisi be? Gelinlik çağında kızın var.edep diye birşey var.kizı 27 yaşındaysa kendisi menopoza girmiştir.sevgilisi mi kalmış?.utanmaz kadın.ki ben de böyle düşünüyorum.bu yaşta ne sevgilisi be? Menepozluk kadın cinsellik kavgası yapıyormuş bir de.ama helal olsun derim bu yaşta iyi bulmuş.
Yanlış alıntıBu kadının konu sahibi oğlu olsaydı da aynı genişliği yapabilir miydi acaba ? Oğlu annesinin burnundan getirirdi. Siz de getirin. Madem sevgili yapıyor gitsin adamın evinde yapsın. Sonuçta o ev belli ki babanızdan kalmış size sizin de hakkınız Çar
Her şeyin bi adabı vardır, sevgilisiyle aynı evi paylaşıyor olabilir fakat kızının yanında veya duyacağı şekilde cinsellikle alakalı konuşamaz veya tartışamaz..Kızı çocuk değil, ergen değil, korunmaya muhtaç değil. Koskoca 27 yaşında kadın olmuş. Neden hala kızına göre yaşamak zorunda hayatını? Neden annelere bu kadar yük bindiriyoruz. Babanın durumunu bilmiyorum ama hayattaysa muhtemelen keyfine göre yaşamakla meşguldür, kızı umurunda değildir. Ama anne 30’una merdiven dayamış kızının rahatını düşünmek zorunda.
Konu sahibi, iyi araştırma yapın mutlaka bütçenize uygun bir yer bulursunuz. En olmadı ev arkadaşı bulursunuz. Bir ay önce falan bir arkadaşım izmirin göbeğinde 7 bine 1+0 bir daire tuttu. Üniversite çevrelerine bakın. Özellikle okulu bitiren öğrencilerden devir alabileceğiniz bir yer çıkar mutlaka.
Aklımdan geçeni sormuşsun ferhans, okur okumaz kafamda leş bir muhabbet canlandı.Cinselliğin neresinin kavgasını ediyorlar ki ben onu merak ettim.
Öncelikle yaşadığınız durum çok zor. Bir iş bulup çalışın ,para biriktirin. Sonra güvendiğiniz bir yakın arkadaş varsa onunla ortak bir ayrı eve çıkın. Yoksa da kendi başınıza çıkın. Bu devirde ayrı eve çıkmak zor, kiralar yüksek evet ama 1+1 ya da tek odalı bir dairede düşük fiyatta bir yer bulabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhabalar
Konuyu çok uzatmayacağım ben annemle yaşıyorum annemin de sevgilisi var o da kalıyor bizle.
Fakat aynı evde hiç rahat olmuyor sürekli tartışma, cinsellik kavgaları vs ben aşırı sıkıldım.
Ayrı eve falan çıkamıyorum maddi açıdan çok zor. Denedim bunu başka şehirde yaşıyordum ama kira zamları vs derken boğazıma kadar battım.
Bir odada oturuyorum ön odaya gidemiyorum. Mutfakta kahvaltı yapıcam rahat yapamıyorum. İyice doldum taştım.
Evleneyim desem karşıma çıkanlar da evim yok arabam yok evlenemem modunda ya da kafa cinsellikte hala çocuk çocuk muhabbetleri var. Ne yapayım en mantıklı yol nedir sizce?
Aklıma gelen de anal seks olur mu olmaz mı?Aklımdan geçeni sormuşsun ferhans, okur okumaz kafamda leş bir muhabbet canlandı.
Valla kendi evinde istediğini yapar, isterse ayı besler. Memnun olmayan çözümünü bulur.Her şeyin bi adabı vardır, sevgilisiyle aynı evi paylaşıyor olabilir fakat kızının yanında veya duyacağı şekilde cinsellikle alakalı konuşamaz veya tartışamaz..
Konu sahibi de sanki biraz anneyi linçletmek için açmış gibi shdjdjYorum yapan çoğu kişinin yumuşata yumuşata söylemeye çalıştığı şeyi söylüyorum: bu yaşta ne sevgilisi be? Gelinlik çağında kızın var.edep diye birşey var.kizı 27 yaşındaysa kendisi menopoza girmiştir.sevgilisi mi kalmış?.utanmaz kadın.ki ben de böyle düşünüyorum.bu yaşta ne sevgilisi be? Menepozluk kadın cinsellik kavgası yapıyormuş bir de.ama helal olsun derim bu yaşta iyi bulmuş.
Yorum yapan çoğu kişinin yumuşata yumuşata söylemeye çalıştığı şeyi söylüyorum: bu yaşta ne sevgilisi be? Gelinlik çağında kızın var.edep diye birşey var.kizı 27 yaşındaysa kendisi menopoza girmiştir.sevgilisi mi kalmış?.utanmaz kadın.ki ben de böyle düşünüyorum.bu yaşta ne sevgilisi be? Menepozluk kadın cinsellik kavgası yapıyormuş bir de.ama helal olsun derim bu yaşta iyi bulmuş.
Bir annenin yavrusunu düşünmüyor oluşuna çok şahit oldum ama bu kaçıncı seviye?Merhabalar
Konuyu çok uzatmayacağım ben annemle yaşıyorum annemin de sevgilisi var o da kalıyor bizle.
Fakat aynı evde hiç rahat olmuyor sürekli tartışma, cinsellik kavgaları vs ben aşırı sıkıldım.
Ayrı eve falan çıkamıyorum maddi açıdan çok zor. Denedim bunu başka şehirde yaşıyordum ama kira zamları vs derken boğazıma kadar battım.
Bir odada oturuyorum ön odaya gidemiyorum. Mutfakta kahvaltı yapıcam rahat yapamıyorum. İyice doldum taştım.
Evleneyim desem karşıma çıkanlar da evim yok arabam yok evlenemem modunda ya da kafa cinsellikte hala çocuk çocuk muhabbetleri var. Ne yapayım en mantıklı yol nedir sizce?
Zaten çalışıyorsun boş zamanlarını da ek bir yarım işle doldurabilirsen doldur. Eve yatmadan yatamaya gitMerhabalar
Hani bi dizi vardı ya kızlar se-le-na deyince selena geliyordu. Konularda cin-sel-lik deyiince de ortaya sen çıkıyorsunCinselliğin neresinin kavgasını ediyorlar ki ben onu merak ettim.
Sanki kadının çocuğundan değil de öylesine bi yabancıdan bahsediyorsunuz, ki bi yabancının yanında bile o şekilde davranılmaz.. Insanın çocuğu 18ini geçince evlatlıktan veya kişi ana baba olmaktan çıkmıyor, aile olmak bu kadar değersiz veya basit bir şey olmamalı..Valla kendi evinde istediğini yapar, isterse ayı besler. Memnun olmayan çözümünü bulur.
Ev babadan kaldıysa ayrı mesele. Ama kadının kirasını ödediği ya da kendi satın aldığı kendi eviyse çocuğu dahil kimsenin söz hakkı yok üzgünüm. Leş bir anne olabilir, kötü ebeveyn olabilir ama ortada erişkin bir insan var çocuk değil.
Kız zaten kirada zorlandığı için annesinin yanına gelmiş kapıdaki köpek bile evlat gibi sevilirken kız 27 yaşında diye dış kapının dış mandalı mı oldu ?Valla kendi evinde istediğini yapar, isterse ayı besler. Memnun olmayan çözümünü bulur.
Ev babadan kaldıysa ayrı mesele. Ama kadının kirasını ödediği ya da kendi satın aldığı kendi eviyse çocuğu dahil kimsenin söz hakkı yok üzgünüm. Leş bir anne olabilir, kötü ebeveyn olabilir ama ortada erişkin bir insan var çocuk değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?