En mantıklısı nedir bilemiyorum ama bunaldım

Sitede ben linçleniyorum ama sen benden betersin haa.ben en azından çoluk çocuk işlerine girmiyorum.
Senden beter olabilmem için günde 272828 erkekle sevişmem gerek. Biliyorum örselenmekten zevk alıyorsun, mazoşist bir tarafın var ama bugün seninle uğraşasım yok.

Yorum yapan çoğu kişinin yumuşata yumuşata söylemeye çalıştığı şeyi söylüyorum: bu yaşta ne sevgilisi be? Gelinlik çağında kızın var.edep diye birşey var.kizı 27 yaşındaysa kendisi menopoza girmiştir.sevgilisi mi kalmış?.utanmaz kadın.ki ben de böyle düşünüyorum.bu yaşta ne sevgilisi be? Menepozluk kadın cinsellik kavgası yapıyormuş bir de.ama helal olsun derim bu yaşta iyi bulmuş.

Bu kadının konu sahibi oğlu olsaydı da aynı genişliği yapabilir miydi acaba ? Oğlu annesinin burnundan getirirdi. Siz de getirin. Madem sevgili yapıyor gitsin adamın evinde yapsın. Sonuçta o ev belli ki babanızdan kalmış size sizin de hakkınız Çar

Çok pardon size alinti olmus

Yanlış alıntı

Paylaşımlı evlere bakabilirsin ya da apart vs .idare edip daha sonra düzgün bir evde tek başına kiraya çıkarsın.Bu nasıl anneymiş ya sevgilisi yüzünden kızının rahatını bozuyor.

Benim öz babam bile evde çalışırken ses yaparsa bile onu uyarıyorum dinlemezse annem uyarıyor hayırdır yani kimse rahatsız edemez o kadar beni.Diğer bir ihtimalde annenle sağlam bir kavga edip o adamı evden göndermen lazım.Annen gitsin onda yaşasın bedavacı çökmüş evinize.

Her şeyin bi adabı vardır, sevgilisiyle aynı evi paylaşıyor olabilir fakat kızının yanında veya duyacağı şekilde cinsellikle alakalı konuşamaz veya tartışamaz..

Öncelikle yaşadığınız durum çok zor. Bir iş bulup çalışın ,para biriktirin. Sonra güvendiğiniz bir yakın arkadaş varsa onunla ortak bir ayrı eve çıkın. Yoksa da kendi başınıza çıkın. Bu devirde ayrı eve çıkmak zor, kiralar yüksek evet ama 1+1 ya da tek odalı bir dairede düşük fiyatta bir yer bulabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Her şeyin bi adabı vardır, sevgilisiyle aynı evi paylaşıyor olabilir fakat kızının yanında veya duyacağı şekilde cinsellikle alakalı konuşamaz veya tartışamaz..
Valla kendi evinde istediğini yapar, isterse ayı besler. Memnun olmayan çözümünü bulur.

Ev babadan kaldıysa ayrı mesele. Ama kadının kirasını ödediği ya da kendi satın aldığı kendi eviyse çocuğu dahil kimsenin söz hakkı yok üzgünüm. Leş bir anne olabilir, kötü ebeveyn olabilir ama ortada erişkin bir insan var çocuk değil.

Konu sahibi de sanki biraz anneyi linçletmek için açmış gibi shdjdj

Aynısinı düşündüm, menapozda bitiyor hormonlar daha ne cinselliği.... 2.bahar istiyorsan da, yaşıtın biriyle evlen otur edebinle diyorum, elin herifiyle kızinın önünde cinsellik kavgası yapmak nedir kardesim leşş

Bir annenin yavrusunu düşünmüyor oluşuna çok şahit oldum ama bu kaçıncı seviye?
Sevgilisi cinsellik kavgaları, evlat buna şahit.
Evlat rahat değil...
Ama OLSUNDU...

Kaç yaşındasın vanilin? Bana kalırsa cidden kaç kurtul evlen yani

Zaten çalışıyorsun boş zamanlarını da ek bir yarım işle doldurabilirsen doldur. Eve yatmadan yatamaya git

Sanki kadının çocuğundan değil de öylesine bi yabancıdan bahsediyorsunuz, ki bi yabancının yanında bile o şekilde davranılmaz.. Insanın çocuğu 18ini geçince evlatlıktan veya kişi ana baba olmaktan çıkmıyor, aile olmak bu kadar değersiz veya basit bir şey olmamalı..

Kız zaten kirada zorlandığı için annesinin yanına gelmiş kapıdaki köpek bile evlat gibi sevilirken kız 27 yaşında diye dış kapının dış mandalı mı oldu ?
Boşanmış ailesinden başka gidecek yeri olmayan çocuklu birisi de olabilirdi sırf 17 18 yaşlarında değil diye annesi sevgilisiyle evde fink mi atacaktı ? Keşke herkes anne olmasa ya.Ayrıca evlense bile kocasıyla evde cinsellik kavgası yapması doğru değil kızının yanında.Annesi çok rahat siz de savunuyorsunuz şaşırdım vallahi.

Babanızla yaşayın ya da anneanne babaanne. Annenize sınırı çizin. Utanmıyor mu 3. Kişi yanında cinselliğini konuşmaya. Siz de küçük değilsiniz artık bir yolunu bulun geliri arttırın. Kpss vs deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…