- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Afiyet olsun canımYedik bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımYedik bile
Guzelmiydi bariYedik bile
Dolmalar midede nevoşş arkadaslarada göstereyim bız lezzetine bayıldıkOriana Merve'cim dolman nasıl oldu
O da doğruBen gece işe gideceğim ne yapayım dedi
Teşekkür ederim elticimAfiyet olsun canım
Mmmmhhh, müthiştiGuzelmiydi bari
İmmm en sevdiğim ellerine sağlık canım afiyet olsunDolmalar midede nevoşş arkadaslarada göstereyim bız lezzetine bayıldık Eki Görüntüle 2772783
Kuru dolmaaDolmalar midede nevoşş arkadaslarada göstereyim bız lezzetine bayıldık Eki Görüntüle 2772783
Maşaallah sana canım ellerine sağlıkEşin çok şanslıDolmalar midede nevoşş arkadaslarada göstereyim bız lezzetine bayıldık Eki Görüntüle 2772783
AleykümselamSelamin aleyküm
Ellerine sağlık canımDolmalar midede nevoşş arkadaslarada göstereyim bız lezzetine bayıldık Eki Görüntüle 2772783
Ellerine sağlık canmDolmalar midede nevoşş arkadaslarada göstereyim bız lezzetine bayıldık Eki Görüntüle 2772783
Gözüm açılınca uyuyamam da ben ,tam cinnetlikBenimkiler erken kalkıyor:)
Akşam baktım ekmek kalmamış dolapta,gece hamur yoğurdum,sabah erkenden kaldırdı hadi kalk ekmek yapacaktın diyeKahvaltı yaptı 1-2 saat sonra gitti kendi uyudu gel delirme
Ellerine sağlık afiyet olsunTeşekkür ederim elticim
Mmmmhhh, müthişti
Ellerine sağlık canımDolmalar midede nevoşş arkadaslarada göstereyim bız lezzetine bayıldık Eki Görüntüle 2772783
Nasilsiinn abla hah bu arada 43 kere maşallahAleykümselam
Hani nerdeEllerine sağlık afiyet olsun
Yemiş naletHani nerde