- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Hadı yaa işte bak cok degısık kararlar verıyorlar anlamak mumkun degıl istatıstık tutsak bıle işin içinden cıkamayızGeçen yarışmada sunum iyi değildi aynı oyu almıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadı yaa işte bak cok degısık kararlar verıyorlar anlamak mumkun degıl istatıstık tutsak bıle işin içinden cıkamayızGeçen yarışmada sunum iyi değildi aynı oyu almıştım
Geri düzelttimCanım kocam
Sen mi diyorsun bunu
Buna kanaat getırdım çiçeğimAynen canim nasıl eserse öyle veriyorlar sanirim
Şans nasip diyelimHadı yaa işte bak cok degısık kararlar verıyorlar anlamak mumkun degıl istatıstık tutsak bıle işin içinden cıkamayız
Yapp gene sen yap busefer 43 olursun1 oylaBu tavuğu lütfen bir daha yapınca başkası alsın yoksa yine yaparım
Ben yatiyorum sen geldinSalam canikolar
İşte yapılmayan şeyi yapma çabasına giriyorum aradaYapp gene sen yap busefer 43 olursun
Bence tuzda tavugu birakmalisin
Ooo reis hosgeldinSalam canikolar
Erken yatıyon sen ama bende gececiyimBen yatiyorum sen geldin
Yoooo, gayette gör diye aleni yaptık
Nevo gördüFotoğrafı atmadığına göre, ya hepsini yedi ya da yaktı elticim
At bari şaibeli kalmasın
Nevo gördü
Benden mutlusu yok bir iki gundur keyfım yerınde ya eşim cok mutlu bu durumdan kk sana yaradı sagolsunlar dıyor baska bısey demıyorAma bu sefer en bilindik 1.olduSunumda çok güzel
Hoşbuldum şampiyon reisOoo reis hosgeldin
Buna çok sevindimBenden mutlusu yok bir iki gundur keyfım yerınde ya eşim cok mutlu bu durumdan kk sana yaradı sagolsunlar dıyor baska bısey demıyor
Evet nevos aynen oyleŞans nasip diyelim
Ama tabağımı görürler ve öylesine çektimAt bari şaibeli kalmasın
Bende de sürekli kilitlenip kalıyorÇıldırmalık
Telefonu resetledim, açıp kapattım. Bakalım ne kadar gidecek
Napiyim kiz bütün gün telefon elimdeErken yatıyon sen ama bende gececiyim