- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Cansın melek dıye boşuna demiyoruzÇok sağol canım benimBu senin başarın ben sadece destek olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansın melek dıye boşuna demiyoruzÇok sağol canım benimBu senin başarın ben sadece destek olurum
Aynen canım senin tarife daha çok oy bekliyordumHele ben, şoklardayım
CanımsınCansın melek dıye boşuna demiyoruz
Ya o degısık ama sunum gorsel cok guzeldi ondada bu kez kararlar cok değişik cıktı kamuoyundaBenim tarif var
Neye göre veriyolar anlasakDaha çok alır diye beklediklerim vardı
YasminHele ben, şoklardayım
Kendi tarifime değil canım, şoklarda olduğum 3-4 tarif var.Aynen canım senin tarife daha çok oy bekliyordum
Geçen yarışmada sunum iyi değildi aynı oyu almıştımYa o degısık ama sunum gorsel cok guzeldi ondada bu kez kararlar cok değişik cıktı kamuoyunda
Benimde varKendi tarifime değil canım, şoklarda olduğum 3-4 tarif var.
GercekmiGeçen yarışmada sunum iyi değildi aynı oyu almıştım
İnan 8 yıldır çözemedimNeye göre veriyolar anlasak
41 almıştımGercekmi
Geçmissin bu sene41 almıştım
Bence onu hıc cozemeyecegız fülüzüm cunku bı oncekı yarısmada cok farklı karar verılıyor sımdıkınde cok farklı bazen dusunuyoruz bilinirlik mi diye yoo oda işe yaramıyor anlamadım bendenNeye göre veriyolar anlasak
1 oylaBu tavuğu lütfen bir daha yapınca başkası alsın yoksa yine yaparımGeçmissin bu sene
Canım kocamBen kırmam kırılırım ama nasil olmus öyle He iyi olmuş
Sen mi diyorsun bunuKeki yakmışsın öyle diyorlar
Aynen canim nasıl eserse öyle veriyorlar sanirimBence onu hıc cozemeyecegız fülüzüm cunku bı oncekı yarısmada cok farklı karar verılıyor sımdıkınde cok farklı bazen dusunuyoruz bilinirlik mi diye yoo oda işe yaramıyor anlamadım benden
Ama bu sefer en bilindik 1.olduSunumda çok güzelBence onu hıc cozemeyecegız fülüzüm cunku bı oncekı yarısmada cok farklı karar verılıyor sımdıkınde cok farklı bazen dusunuyoruz bilinirlik mi diye yoo oda işe yaramıyor anlamadım benden