- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Şaşırtıcı olduCok degısık oldu ama bu sefer nevoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırtıcı olduCok degısık oldu ama bu sefer nevoş
Şasirdikmi hayırrrrrrŞaşırtıcı oldu
Acıkcası bende beklemıyordum amma velakın 2.lipe kadar cıkınca acaba mı dedim sonra süprizin en guzeli olduŞaşırtıcı oldu
Çarşıcı alsem mi?İşte, alsem ’e güvenmiyorsun
Son bildirimi de sen istersin artık PariCok degısık oldu ama bu sefer nevoş
Yok ya şaka yapıyorum.Gelip trip atmasınBen gördüm güzel olmuşİşte, alsem ’e güvenmiyorsun
Son bildirim ne dıye sorayım mı yasiiSon bildirimi de sen istersin artık Pari
Yok ben çok şaşırdım hiç bu kadar şaşırmamıştımŞasirdikmi hayırrrrrr
Ahahah benim tarıfıme mı sasırdın nevos yoksa paça çekiştirmemize miYok ben çok şaşırdım hiç bu kadar şaşırmamıştım
1.ye şaşırmadım bekliyordumSenin ilk 3 kesindiAcıkcası bende beklemıyordum amma velakın 2.lipe kadar cıkınca acaba mı dedim sonra süprizin en guzeli oldu
Yani bazı tariflerin az oy almasınaAhahah benim tarıfıme mı sasırdın nevos yoksa paça çekiştirmemize mi
Senşn emeğin cok buyuk senin sayende oldu nevosum cidden yarısma acıldıgı andan itibaren cok yardım ettin bana fikirlerine hayranım bu senınde basarın oldu teşekkür ederim cidden bunu pazar soyleyecektım ama sımdıden dıyeyım pazar ayrıca yıne derim1.ye şaşırmadım bekliyordumSenin ilk 3 kesindi
Bende şasirdim acikcasi canim merve harici hepsine sasirdimYok ben çok şaşırdım hiç bu kadar şaşırmamıştım
Bende sasırdım oyle asırı bılınmeyen tarıfte yoktu aslındaYani bazı tariflerin az oy almasına
Çok sağol canım benimBu senin başarın ben sadece destek olurumSenşn emeğin cok buyuk senin sayende oldu nevosum cidden yarısma acıldıgı andan itibaren cok yardım ettin bana fikirlerine hayranım bu senınde basarın oldu teşekkür ederim cidden bunu pazar soyleyecektım ama sımdıden dıyeyım pazar ayrıca yıne derim
Daha çok alır diye beklediklerim vardıBende şasirdim acikcasi canim merve harici hepsine sasirdim
Benim tarif varBende sasırdım oyle asırı bılınmeyen tarıfte yoktu aslında
Hele ben, şoklardayımYani bazı tariflerin az oy almasına