- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
İyi tamam afiyet olsun ben şahidimAma tabağımı görürler ve öylesine çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi tamam afiyet olsun ben şahidimAma tabağımı görürler ve öylesine çektim
Nasılsııın bugun sahalarda oek göremedik senı yıneHoşbuldum şampiyon reis
Yine mi kesikBende de sürekli kilitlenip kalıyor
Çıkıp, girmekten şarjım tükendi
Elektrikler de kesik
Tabagını gorursek ne olur kiiAma tabağımı görürler ve öylesine çektim
Benimde öyle ne yapalım başka tv hiç sarmıyor beni bu sıralar işimi haledip haaledip geliyorum burayaNapiyim kiz bütün gün telefon elimde
Evet canımYine mi kesik
Sizin ruzgar bize geldı bugun ruzgar var baya burdadaEvet canım
Lodos var yine, kesildi
Kahvaltı sunumunda kullanıcam. TanırsınızTabagını gorursek ne olur kii
Ahahahaahha seni akıllı bıdık nelerde düşünüyorsun taktiği sevdimKahvaltı sunumunda kullanıcam. Tanırsınız
Çok şükür iyiyim canım sabah siteye giremedim ki açılmadı bende telefonu bırakıp işlerimi halletim lahana sardım hem yemelik hem buzluğa attım iyi oldu ya sürekli telefona takılınca korkuyorum evin beti bereketi kaçar diyeNasılsııın bugun sahalarda oek göremedik senı yıne
Oooh hamarat hatun eline saglık kuzucum iyi yapmıssın aradan cıkmıs sonrayada hazır olmus, bunsıralar sarma dolma gunu heralde yarında sıra bendeÇok şükür iyiyim canım sabah siteye giremedim ki açılmadı bende telefonu bırakıp işlerimi halletim lahana sardım hem yemelik hem buzluğa attım iyi oldu ya sürekli telefona takılınca korkuyorum evin beti bereketi kaçar diye
Sağol canım benim iki orta boy lahana almıştım ikisinide yaptım hazır olsun diye kv gidemedim onda üzüm yaprağı bol olur alır yapardım mis gibi sanada kolay gelsin yap ye sefan olsunOooh hamarat hatun eline saglık kuzucum iyi yapmıssın aradan cıkmıs sonrayada hazır olmus, bunsıralar sarma dolma gunu heralde yarında sıra bende
Ağız tadıyla yiyelim inşallah evvamSağol canım benim iki orta boy lahana almıştım ikisinide yaptım hazır olsun diye kv gidemedim onda üzüm yaprağı bol olur alır yapardım mis gibi sanada kolay gelsin yap ye sefan olsun
İnşallah canım benim ❤Ağız tadıyla yiyelim inşallah evvam
Hayırlı geceler canım allah rahatlık versin ❤Ben cıkıyorum hanımlar yarın gorusurz hepinize iyi geceler diliyorummm
Allaha emanet ol canimBen cıkıyorum hanımlar yarın gorusurz hepinize iyi geceler diliyorummm
Allah muhabbetinizi daim etsinCanım kocam
Sen mi diyorsun bunu
Sana da iyi geceler canımBen cıkıyorum hanımlar yarın gorusurz hepinize iyi geceler diliyorummm
Birincim orianam bende özledim be yaaSosyalim elifim abe özledim