- 28 Haziran 2011
- 59.331
- 149.720
Allahımmm çok şükür bu hafta haftasonuna ulaşabildik amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahımmm çok şükür bu hafta haftasonuna ulaşabildik amin
Iyi geceler beybitom❤Ben cıkıyorum hanımlar yarın gorusurz hepinize iyi geceler diliyorummm
Bende oy verdim hakkımı yemeSenşn emeğin cok buyuk senin sayende oldu nevosum cidden yarısma acıldıgı andan itibaren cok yardım ettin bana fikirlerine hayranım bu senınde basarın oldu teşekkür ederim cidden bunu pazar soyleyecektım ama sımdıden dıyeyım pazar ayrıca yıne derim
Boşver görsen ne olacakKonuyu okuyanları göremiyorumSorun bende mi
Sen görüyor musun kimler var alttaBoşver görsen ne olacak
Peki beğenip cevap verememek site çıldırdı giremedim Amin kuzumAllah muhabbetinizi daim etsin
Ablacım ben de göremiyorum. ayrıca 1 saat kadar önce giremedim hiç açılmadı bile sayfa. internet dönüp durdu. Şimdi girebildim.Konuyu okuyanları göremiyorumSorun bende mi
Çok sağol canım ya meraktan öldümPeki beğenip cevap verememek site çıldırdı giremedim Amin kuzum
Ablacım ben de göremiyorum. ayrıca 1 saat kadar önce giremedim hiç açılmadı bile sayfa. internet dönüp durdu. Şimdi girebildim.
Rica ederim. Yine ben varım tabii kiÇok sağol canım ya meraktan öldüm
Bir sıkıntı olabilir
Evet geldin kurtardın beniRica ederim. Yine ben varım tabii ki
İyi ki geldimEvet geldin kurtardın beni
Ne kadar mühim bir şeymiş konuda kimler var olduğunu görmekYani kaç kişi
Gezmediğim yer kalmadıİyi ki geldim
ayrıca Ana sayfadaki konu başlıklarında da kaç kişi olduğu gözükmüyor
Benim görünmüyor ya ,olabilir dedimSormak için yazdımAma seninde aynı sorun varDemek ortak bir sıkıntıKııııııızzzz bizim prolukları aldılar da bizim mi haberimiz yok
belki de özelden yazıştık diye bizi kıskanıp kiblediler. belki de sadece iikimiz artık pro değiliz?Benim görünmüyor ya ,olabilir dedimSormak için yazdımAma seninde aynı sorun varDemek ortak bir sıkıntı
Kimse farketmemiş galiba yazanı görmedim
3.pro aranıyorbelki de özelden yazıştık diye bizi kıskanıp kiblediler. belki de sadece iikimiz artık pro değiliz?