- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Evet ya,adim yarışları var,doğru Allah sifa versin canımYok canım bu ara yürüyüş için çok yordum. Geçmişte 2 kez yerinden çıkmıştı zaten. Aynı ayak
Sagol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya,adim yarışları var,doğru Allah sifa versin canımYok canım bu ara yürüyüş için çok yordum. Geçmişte 2 kez yerinden çıkmıştı zaten. Aynı ayak
Sagol canım
Amin canım SagolEvet ya,adim yarışları var,doğru Allah sifa versin canım
Sen de sağol canımAmin canım Sagol
Keske her kabus senin gibi olsa cancağızım
Yoooo, gayette gör diye aleni yaptıkBu arada YİNE ETİKETLEME YAPMADAN, belki GÖRMEZ düşüncesiyle arkamdan konuşulmuş. Neyse ki gördüm
Heyecanlı bir yarış olduAllahımmm çok şükür bu hafta haftasonuna ulaşabildik amin
Ah birde bana sor nevos rüyalarıma girdi ilk günler resmen paça çekme yarışı yaptıkHeyecanlı bir yarış oldu
Yoooo, gayette gör diye aleni yaptık
Fotoğrafı atmadığına göre, ya hepsini yedi ya da yaktı elticimKeki yakmışsın öyle diyorlar
2.bildirim iyi olduAh birde bana sor nevos rüyalarıma girdi ilk günler resmen paça çekme yarışı yaptık
Belki de kabarmamıştırFotoğrafı atmadığına göre, ya hepsini yedi ya da yaktı elticim
Evet deli gibi ekşın yasattı bıze sagolsun 2. Bildirim2.bildirim iyi oldu
“O kadar” diyorsunBelki de kabarmamıştır
Bizim oylar damlayarak geldiEvet deli gibi ekşın yasattı bıze sagolsun 2. Bildirim
Ben tarifime güveniyorum“O kadar” diyorsun
Cok degısık oldu ama bu sefer nevoşBizim oylar damlayarak geldi
İlk 7 hariç döküldük