- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Rüyasında görsün benceBir daha bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rüyasında görsün benceBir daha bulur
Kabusu olurumRüyasında görsün bence
Keske her kabus senin gibi olsa cancağızımKabusu olurum
Kim kim kimBu arada YİNE ETİKETLEME YAPMADAN, belki GÖRMEZ düşüncesiyle arkamdan konuşulmuş. Neyse ki gördüm
Sagol canımC A N O geçmiş olsun kuzuuummmm. Benim ayağımın altı ödem topladığında fizik tedaviye girmiştim. Orada önce 20 dk sıcak kum torbası sonra da 20 dk buz koyuyorlardı. sıcak soğuk kompres Bi şeylerde işe yarıyordu ama unuttum şimdi. Tabii senin incitmede işe yarar mı Bilmiyorum ama ayak ağrısı çok zor bilirim.
Adı lazım değil baş harfi jenna16 ve yasminsayKim kim kim
Sende mis gibi kizi banyoda yalnız bıraktınAdı lazım değil baş harfi jenna16 ve yasminsay
Sagol canım. Ayağım incindiNe oldu bilmiyorum ama gecmis olsun canım C A N O
Naprosyn diye bir jel var. Benim ağrılarımı bir tek o kesiyor. Sana da tavsiye ederim. Menisküs filan ağrıdığında da bunu sürüyorum ben. Sağ ol canımSagol canım
Sanada geçmiş olsun. Nette buz tedavisi iyi gelir diye yazıyordu. Şimdi eşim eczaneye gidip krem aldı. Onu kullanayım inşallah geçer
Cabuk gecer insallah canim ,düştün müSagol canım. Ayağım incindi
Geçmiş olsun canım tanemSagol canım. Ayağım incindi
Bir yere yazayım. Geçmezse doktora giderim zatenNaprosyn diye bir jel var. Benim ağrılarımı bir tek o kesiyor. Sana da tavsiye ederim. Menisküs filan ağrıdığında da bunu sürüyorum ben. Sağ ol canım
Kalbini kırmışsın Kızın, onu düzeltmeye çalışıyoruzNe oldu bilmiyorum ama gecmis olsun canım C A N O
Kocamla gezmeye çıktık napiyimSende mis gibi kizi banyoda yalnız bıraktın
Ben kırmam kırılırım ama nasil olmus öyle He iyi olmuşKalbini kırmışsın Kızın, onu düzeltmeye çalışıyoruz
Kocamla gezmeye çıktık napiyim
Yok canım bu ara yürüyüş için çok yordum. Geçmişte 2 kez yerinden çıkmıştı zaten. Aynı ayakCabuk gecer insallah canim ,düştün mü
Sagol canımGeçmiş olsun canım tanem
Sosyalim elifim abe özledimGeçmiş olsun canım tanem
Keki yakmışsın öyle diyorlarBu arada YİNE ETİKETLEME YAPMADAN, belki GÖRMEZ düşüncesiyle arkamdan konuşulmuş. Neyse ki gördüm