- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Cozemiyosan napicaksin benim gibi meselaBen söyleyip çözme taraftarıyım
Ben kaç yılında üye olmuşum ona bakYok yookkk. şimdi benim en son görülmem 1 Eylül 2020 olsa ben bugün nasıl yorum yazabilirim? Onu diyorum. Üyenin katılım tarihi değil demek istediğim. Sistemsel problem olabilir belki. Bugün yorum yaptıusam son görülme saatimin bugün olması lazım ama o üyenin ekim mi kasım mı öyle bi şey yazıyor son görülmesinde.
Evet yok bende soracağım unutuyorum
Bugün sabahın dingilinden beri tüm konuları gezip, yorumda bulunmuş kendisiYok yookkk. şimdi benim en son görülmem 1 Eylül 2020 olsa ben bugün nasıl yorum yazabilirim? Onu diyorum. Üyenin katılım tarihi değil demek istediğim. Sistemsel problem olabilir belki. Bugün yorum yaptıusam son görülme saatimin bugün olması lazım ama o üyenin ekim mi kasım mı öyle bi şey yazıyor son görülmesinde.
Yolu açık olsunCozemiyosan napicaksin benim gibi mesela
2010Ben kaç yılında üye olmuşum ona bak
Iste bende onu yapıyorum demek istediğim oYolu açık olsun
Ama son görülmesi kasım galiba. O nasıl oluyor?Bugün sabahın dingilinden beri tüm konuları gezip, yorumda bulunmuş kendisi
Ben direkt konuşurum, aklımda tutup da yemem kendimiBenimle varmı yaso varsa söyle bak alinirim yoksa
Benlede valla bilmeden bişey yaparım derim falan kırılır bam bam bam konuşun çekin köşeye
Yooo, sistemden olabilir ama bana öğlende çıkış yaptığı göründüAma son görülmesi kasım galiba. O nasıl oluyor?
Ha iyi ozamanBen direkt konuşurum, aklımda tutup da yemem kendimi
Olsaydı şimdiye ohooooo
Gene neler oluyor?Ben direkt konuşurum, aklımda tutup da yemem kendimi
Olsaydı şimdiye ohooooo
kazen abi bildirim gönderdiğinde üyenin son görülme tarihi 25 kasım yazıyordu. onu diyorum ben. Belki şimdi düzelmiştir.Yooo, sistemden olabilir ama bana öğlende çıkış yaptığı göründü
Saçına dalacaksınCozemiyosan napicaksin benim gibi mesela
Iste sonrasi gözardi ediyomSaçına dalacaksın
Arkamdan konuşmuşsun, geçsin yüzüme yüzüme söylesin dedimGene neler oluyor?
kazen abi bildirim gönderdiğinde üyenin son görülme tarihi 25 kasım yazıyordu. onu diyorum ben. Belki şimdi düzelmiştir.
Yok ben anladım herkes anlasın diyorum2010noldu ki? Ben mi anlatamadım acaba demek istediğimi?
Beyin jimnastiği mi yapıyoruz. Senle ne ilgisi var ben de anlamadımYok ben anladım herkes anlasın diyorum