Ay delüüAktifim çok bazen bazi arkadaşlarla anlasamiyorum pat pat soyluyorum diye birbirimizi gozardi ediyoruz liste cok kabarik
Ama sizi seviyorum
KarşılıklıAktifim çok bazen bazi arkadaşlarla anlasamiyorum pat pat soyluyorum diye birbirimizi gozardi ediyoruz liste cok kabarik
Ama sizi seviyorum
Sen gene iyisin kac seneliksinBiz beslemeyiz
Bende kızarım arada ama çabuk unuturum.Aktifim çok bazen bazi arkadaşlarla anlasamiyorum pat pat soyluyorum diye birbirimizi gozardi ediyoruz liste cok kabarik
Ama sizi seviyorum
Hor görürlerBiz beslemeyiz
Eyvallah kardesimAy delüü
Bizde seni seviyokkk aplaa
Gözardı edecek kadar önemseyeceğim kişi zorAktifim çok bazen bazi arkadaşlarla anlasamiyorum pat pat soyluyorum diye birbirimizi gozardi ediyoruz liste cok kabarik
Ama sizi seviyorum
Seni kim yok sayicak kiBende kızarım arada ama çabuk unuturum.
Sadece yok sayılmaya tahammülüm yok
Ama kimseyi gözardı etmedim,
4Sen gene iyisin kac seneliksin
Bende etmedim valla kimseyi bu zamana kadar beni eden oldumu kiBende kızarım arada ama çabuk unuturum.
Sadece yok sayılmaya tahammülüm yok
Ama kimseyi gözardı etmedim,
Takim savaslari diyelim canim bazilari sana soyler ama kendine soylenince kabul etmezler yaaa o anlamda tartisiriz yoksa herkesle iyi gecinirim iyi insanimdirGözardı edecek kadar önemseyeceğim kişi zor
Ne kadar gözardı etsen de, o nicki görürsün herhalde
Masallah sanada
Olmaz mıSeni kim yok sayicak ki
Kimseyle didişmem, isteyen kendi kaçsınTakim savaslari diyelim canim bazilari sana soyler ama kendine soylenince kabul etmezler yaaa o anlamda tartisiriz yoksa herkesle iyi gecinirim iyi insanimdir
Olur canım hepimiz insanızBende etmedim valla kimseyi bu zamana kadar beni eden oldumu ki
Seni edenler varsa utansın
Ben olsam pat pat soylerimOlmaz mı
Oluyo iste burasi gibi olmuyo takimlar canimKimseyle didişmem, isteyen kendi kaçsın
Gelene ve gidene kapım hep açıkKimseyle didişmem, isteyen kendi kaçsın
En sevdiğimBen olsam pat pat soylerim