- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yaaaa offffGelene ve gidene kapım hep açıkAma çıkarken kapıyı kapatsınlar Cereyan yspıyor
MikemmelllllllGelene ve gidene kapım hep açıkAma çıkarken kapıyı kapatsınlar Cereyan yspıyor
En sevdiğim
Ben o kadar gittim, geldim. Hiç kapıyı kapamadım elticim, üşüttünüz mü?Gelene ve gidene kapım hep açıkAma çıkarken kapıyı kapatsınlar Cereyan yapıyor
Yüzüne söylemek lazım
Sen benden hiç.gitmedinBen o kadar gittim, geldim. Hiç kapıyı kapamadım elticim, üşüttünüz mü?
Bak vicdan yaptım şimdi
Soyle ben alinmamYüzüne söylemek lazım
Ben söyleyip çözme taraftarıyımSoyle ben alinmam
Sadece elimi etegimi ceker giderim
Sapsikellamisin kizaaam seenBen o kadar gittim, geldim. Hiç kapıyı kapamadım elticim, üşüttünüz mü?
Bak vicdan yaptım şimdi
Ya, sanal olsun, yüzyüze olsun. İnsan konuşmalı, arkadan atıp tutmamalı. Neyse kozlar paylaşılmalı.Ben söyleyip çözme taraftarıyım
Kaşıkla mı yeniyor, ekmeğe sürülüp müSapsikellamisin kizaaam seen
Beş parmağın birden bandirilarakKaşıkla mı yeniyor, ekmeğe sürülüp mü
Tabi karşımdakini önemsiyorsamYa, sanal olsun, yüzyüze olsun. İnsan konuşmalı, arkadan atıp tutmamalı. Neyse kozlar paylaşılmalı.
Yoksa, hiçbir şey çözümlenmez. Gereksiz polemik yürür gider
Tabi ki elticimTabi karşımdakini önemsiyorsamYani yeni tanıdığım çok bir şey paylaşmadığım kişilerle uğraşmayabilirim
Yok yookkk. şimdi benim en son görülmem 1 Eylül 2020 olsa ben bugün nasıl yorum yazabilirim? Onu diyorum. Üyenin katılım tarihi değil demek istediğim. Sistemsel problem olabilir belki. Bugün yorum yaptıusam son görülme saatimin bugün olması lazım ama o üyenin ekim mi kasım mı öyle bi şey yazıyor son görülmesinde.Benim 2007 de konum var
Benimle varmı yaso varsa söyle bak alinirim yoksaBenimle derdi olan, bizzat kendi gelip konuşsun. Kimseyi araya sokmasın. Şimdiden söyleyeyim