- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.057
- 43
Ya doğrudur belki sık yapmam ama yıkanmadığını su çektiğini.ilk kez duyuyorumMutfak konusunda hic iddiam yok benim,ama püf noktası derler ya,bu oyle bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya doğrudur belki sık yapmam ama yıkanmadığını su çektiğini.ilk kez duyuyorumMutfak konusunda hic iddiam yok benim,ama püf noktası derler ya,bu oyle bir şey
Bende tezgaha gelene kadar kackisiden geciyo heleki buzamandaYıkanmıyorsa ben onu yiyemem
Yıkanmıyorsa ben onu yiyemem
Ya doğrudur ama ben aksini yapıyorum hiç sıkıntı olmadıAsla yemem yıkanmazsa
Oyle derler hep canım ,bilmiyorum ben deYa doğrudur belki sık yapmam ama yıkanmadığını su çektiğini.ilk kez duyuyorum
Her hafta mantar pişiririm. Süngerimsi yapısı olduğu için yıkamam ve pis suyu da içine çekeceğini düşünürümAzınlık kaldık cancagizim
Peki askomYa doğrudur ama ben aksini yapıyorum hiç sıkıntı olmadıAsla yemem yıkanmazsa
Ooooooo bir mantar kalmadi kurulayalim
Çok yapmam böyle ise bir daha hiç yapmamYıkamadan asla yiyememHer hafta mantar pişiririm. Süngerimsi yapısı olduğu için yıkamam ve pis suyu da içine çekeceğini düşünürüm
Soyarak kullanırım, diğer istiridyeyi silerek kullanırım.
Bende suda bekletilmesine şaşırdım cancağzım
Bir sen,bir de ben böyleymişiz cancagizimHer hafta mantar pişiririm. Süngerimsi yapısı olduğu için yıkamam ve pis suyu da içine çekeceğini düşünürüm
Hep senin yüzünden girdik birbirimize tursu sirkelimi olur limonlumu gibiHer hafta mantar pişiririm. Süngerimsi yapısı olduğu için yıkamam ve pis suyu da içine çekeceğini düşünürüm
Domestosa yatir hemsomOoooooo bir mantar kalmadi kurulayalim
Hiç çektiğini görmedimBenimkilerde çekmiyor abla o yüzden şaşırdım
Mantarları temizleyip, doğrarım. Kızgın ve geniş bir tencerede yağda kavururum, bol piyazlık soğan ile kavurmaya devam ederim. Yeşil biber eklerim, en sonda domatesini koyarım. Tuz-karabiber eklerimNasıl pişiriyorsun
Susuz mu
Allah'tan çok sevmiyoruzPizzaya koyarım sadeceÇok nadir sote yaparım1 soru soran yasminsay şokta
Afiyet olsunMantarları temizleyip, doğrarım. Kızgın ve geniş bir tencerede yağda kavururum, bol piyazlık soğan ile kavurmaya devam ederim. Yeşil biber eklerim, en sonda domatesini koyarım. Tuz-karabiber eklerim
Bendede yemezler hazir soyulmus dilimlenmis alirim bazenAllah'tan çok sevmiyoruzPizzaya koyarım sadeceÇok nadir sote yaparım