- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
MasallahÇıldırıyorum Eki Görüntüle 2770645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok sık sote yaparim,pizzaya da tabii, mantarsiz olmazAllah'tan çok sevmiyoruzPizzaya koyarım sadeceÇok nadir sote yaparım
Bende öyle yaparım,kuşbaşılı yada tavukluMantarları temizleyip, doğrarım. Kızgın ve geniş bir tencerede yağda kavururum, bol piyazlık soğan ile kavurmaya devam ederim. Yeşil biber eklerim, en sonda domatesini koyarım. Tuz-karabiber eklerim
Kızlardan biri sevmiyor çok engel olurBendede yemezler hazir soyulmus dilimlenmis alirim bazen
Abla bende sık sık yağmam ama yıkarım vala kütür kütür doğradığımda.Hiç çektiğini görmedim
Boşver, biz böyle kalalım cancağzımBir sen,bir de ben böyleymişiz cancagizim
Çok çamurlu oluyor yaBen çok sık sote yaparim,pizzaya da tabii, mantarsiz olmaz
AynenAbla bende sık sık yağmam ama yıkarım vala kütür kütür doğradığımda.
Sus mikser seniBoşver, biz böyle kalalım cancağzım
Aynen öyle cancagizimBoşver, biz böyle kalalım cancağzım
Sağolasın canımAfiyet olsun
Benim aldiklarim camursuz hep sıfır nerdeyseÇok çamurlu oluyor ya
Evet pişirirken kızgın tavada kızartılırki suyunu salmasın karamelize oluyor çok lezetli oluyor öyle.Mantarları temizleyip, doğrarım. Kızgın ve geniş bir tencerede yağda kavururum, bol piyazlık soğan ile kavurmaya devam ederim. Yeşil biber eklerim, en sonda domatesini koyarım. Tuz-karabiber eklerim
İyi güzel afiyet olsunBenim aldiklarim camursuz hep sıfır nerdeyse
Sagolasin canımİyi güzel afiyet olsun
Bizim pazara gelenler cok fena kokleri camur icindeBenim aldiklarim camursuz hep sıfır nerdeyse
Sus mikser seni