- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Nude seviyoruzBencede neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nude seviyoruzBencede neden
Mantari naparsaniz yapin suyu vardirTemizlemek için yıkayınca su çeker diye
Su çekmeyen mantarı da ben duymadım askoİlk defa duyuyorumBenimkiler niye su çekmiyor,
Kavurdukca çeker suyunuMantari naparsaniz yapin suyu vardir
Çıplakken daha fantastik tadı oluyorBencede neden
Evet işte ille suyu vardir soysanda yikasandaKavurdukca çeker suyunu
Benim mantarlar su çekmiyorMantar sünger gibidir, çok fazla su çeker
Çıplakken daha fantastik tadı oluyor
Çok harlı ateşte pişince suyunu hiç salmıyor ve kararmıyorMantari naparsaniz yapin suyu vardir
Çıplakken daha fantastik tadı oluyor
Ben hiç böyle bir sorun yaşamadımSu çekmeyen mantarı da ben duymadım asko
Değil iste,yıkayınca su içine hapsediliyorEvet işte ille suyu vardir soysanda yikasanda
Alınca yıkayıp çekim yapalımÇok harlı ateşte pişince suyunu hiç salmıyor ve kararmıyor
Benimde mantarlarım kararmiyoÇok harlı ateşte pişince suyunu hiç salmıyor ve kararmıyor
Bilmiyorum canım,benim duyduğum yontem o ,mantar soyulur derlerBen hiç böyle bir sorun yaşamadım
Ne olur hapsetse pişince zaten su ekleniyorDeğil iste,yıkayınca su içine hapsediliyor
Bana hiç birşey demiyorlar ki ,yüksek diyo ilacı veriyo o kadar hemso insan bi anlatır nedir ne değildir, neden böyle, sonucları neCok çalışıyor senin,ondan zayıfsın zaten Hipertiroid olmasi lazim
Ne olur hapsetse pişince zaten su ekleniyor
Vallaaa yikarim kimin ellerinden geciyo topraktan cikiyo yıkamadan yapamam ben canimDeğil iste,yıkayınca su içine hapsediliyor
Tabii aciklama yapması lazımBana hiç birşey demiyorlar ki ,yüksek diyo ilacı veriyo o kadar hemso insan bi anlatır nedir ne değildir, neden böyle, sonucları ne